Кубок України зі сноубордингу та  Всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат зі сноубордингу

Кубок України зі сноубордингу та Всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат зі сноубордингу

9-11 лютого на гірськолижному спортивному комплексі "Протасів Яр" пройдуть змагання за Кубок України, а також Всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат зі сноубордингу (паралельний слалом).
9 лютого - приїзд команд, тренування.
10-11 лютого - змагання.

У змаганнях візьмуть участь команди і спортсмени з Тернопільської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Київської областей і м. Києва. Зокрема, молодь розіграє 12 комплектів нагород.
За Кубок України змагатимуться спортсмени 2000 р.н і старші, а на всеукраїнських змаганнях серед юнаків та дівчат: 2001-2002 р.н., 2003-2005 р.н.             
Змагання пройдуть на трасі, яка першою в незалежній Україні отримала сертифікат Міжнародної федерації лижного спорту (FIS), який надає право на проведення змагань міжнародного рівня з паралельного слалому в сноубордингу та спеціальному слалому у гірськолижному спорті.
З 1999 року гірськолижний комплекс "Протасів Яр" вісім разів ставав ареною міжнародних змагань зі сноубордингу, серед яких п'ять етапів Кубка Європи у паралельному слаломі. На цій трасі демонстрували свою майстерність провідні сноубордисти світу: Рок Фландер, Бенджамін Карл, Невін Гальмаріні, Лукас Матієс, Джулія Дюймовіц, Катерина Тугедешева та ін.

Деталі на сторінці Федерації лижного спорту України:
http://www.sfu.org.ua/calendar/competitions/2016-rozigrash-kubka-ukrayini-ta-vseukrayinski-zmagannia-sered-yunakiv-ta-divchat-zi-snoubordingu

 

Детальніше читайте на УНІАН: 


Детальніше читайте на УН 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення