Кулінарний майстер-клас із виготовлення Великодніх пряників

Кулінарний майстер-клас із виготовлення Великодніх пряників

Ще на початку минулого століття пряники були чи не найулюбленішими дитячими ласощами. До дня Святого Миколая випікали спеціальні прянички – миколайчики у вигляді птахів, тварин, риб або людських фігурок, які дарували дітям. 
До весняних свят випікали жайворонків, що символізували прихід весни і  природи, що пробуджується. Багато прикрашені вигадливими візерунками пряники дарували на весілля нареченій, а імениннику на день народження.
На майстер-класі діти матимуть змогу власноруч виготовити та розмалювати смачного медового пряника за традиційним рецептом.
Майстер-класс проводить заслужений майстер народної творчості - Оксана Білоус.
Вік: від 6 років
Ціна: 150 грн.

Дата найближчого майстер-класу: 10 квітня  
Початок:  11-30 
Тривалість:  2 год.
Місце зустрічі:  Київ, вул. Лугова, 12 (ТРЦ «Караван», другий поверх, над фуд-кортами), ресторан «Блінофф».
Зарєструватися: тел. 
(044) 425 68 37, (067) 467 78 08, з 10-00 до 18-00enlightened
 

Розповісти друзям
Навчання у Києві! Підписуйся та отримуй анонс на електронну пошту.
Ім'я
Email
Читають зараз: 1
(0)
Коментарі

Ми у соц. мережах

sp