Лекція Бартона Лі: "Методи дизайн-мислення для вибуху в інноваціях"

Лекція Бартона Лі: "Методи дизайн-мислення для вибуху в інноваціях"

Всі анонси від: UAID та ITEC

UAID та ITEC представляють професора Стенфордського університету, експерта Кремнієвої долини з інноваційного підприємництва Бартона Лі.
«Україна має величезний потенціал, щоб стати світовим центром технологічної індустрії, стартапів та інновацій", - заявив Бартон Лі в недавньому інтерв'ю.

Один з провідних експертів Кремнієвої долини з підприємництва в Європі та інноваційним екосистемам, з широкою експертизою в консультуванні Європейських корпорацій, урядів, університетів, інвестиційних фондів, акселераторів і технопарків професор Бартон Лі поділиться своїм досвідом з українським IT, діловим і стартап співтовариством.
«Методи дизайн-мислення для вибуху в інноваціях»:
- Що таке дизайн-мислення і як компанії використовують його для досягнення конкурентної переваги?
- Методи та інструменти дизайн-мислення, а також практичні приклади з індустрії
- Використання і модифікація дизайн-мислення в європейському контексті
Бартон Лі отримав ступінь професора (PhD) з інженерної механіки (Стенфорд), ступінь MBA в галузі фінансів (Корнелл), ступінь бакалавра з економіки (Браун). А також прослухав курс по економіці СРСР в університеті Людвіга-Максиміліана (Мюнхен) і пройшов стажування на фізичному факультеті Карлового університету (Прага). Володіє німецькою та іспанською мовами.
Як керуючий директор консалтингової компанії брав участь у консультуванні Єврокомісії, UniCredit Bank Австрія, технопарку Sofia, міської ради м.Гданськ, а також організацій NSF, NIH і NASA. У 2010 прем'єр-міністр Ірландії Брайан Коуен призначив Бартона Лі одним з учасників проекту Innovation Taskforce, який створював нову національну стратегію інновацій в Ірландії.

Модератор - Ірина Зайцева, виконавчий директор BIONIC University

Подія на Facebook

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення