Лідерство та майбутнє - Інтерактивна лекція

Лідерство та майбутнє - Інтерактивна лекція

Суспільних ініціатив стає все більше, але виживають найсильніші. Багато класних ідей, що можуть запустити реальні зміни і принести користь суспільству, так і не виходять у світ. У чому ж проблема? Успіх тих чи інших проектів часто залежить від лідерських якостей людини, яка просуває/втілює ідею, від уміння комунікувати з оточуючими. Якщо ти це читаєш, то скоріш за все в тебе є потреба змінювати навколишній світ, суспільство на краще. А значить, впливати на оточуючих людей, ситуації, рішення. Легко вести за собою та реалізовувати проекти, коли к тебе все є - команда, фінансування, впевненість в собі та своїй ідеї. Значно складніше діяти в умовах невизначеності та змін - на що спиратися тоді та як втілювати круті ідеї в життя? Які базові характеристики знадобляться тобі для лідерства та впливу? Як розвинути харизму (багато хто вважає, що це неможливо, але ми знаємо - можливо)? Чи буде цього достатньо через рік? два? Хто він - лідер майбутнього? Та як створити команду мрії, яка буде досягати результатів не тільки у короткий проміжок часу тепер, але і в майбутньому? І яка роль невербальної складової у цьому.

Реєстрація - онлайн.

У програмі лекції: - лідерські якості та навички майбутнього: які люди будуть ставати лідерами? - який ти лідер - авторська типологія лідерства в транссистемному підході; - особливості лідерських позицій у часи невизначеності та змін; - принципи нестандартного формування dream-team команди; - діагностика того, що заважає бути лідером: аналіз, план дій та розвитку слабких сторін; - інструменти для власного розвитку та розвитку команди. На цій лекції ми поділимося авторською типологією лідерства. Розкажемо, які лідерські якості та навички (soft skills) будуть актуальними у майбутньому і які має сенс розвивати. В тебе з’явиться розуміння, що допомагає залишатися на лідуючих позиціях у роботі та суспільній діяльності в умовах невизначеності та постійних змін. Покажемо, які цінності зараз є в суспільстві і як вони будуть змінюватися впродовж часу. Ти навіть отримаєш інструменти, для підвищення ефективності в комунікації!

Спікер Іван Петканич: - фінансист за освітою і системний аналітик, з великим досвідом роботи у власному бізнесі та фінансових структурах. - футуролог та експерт у сфері консалтингу; - засновник та керівник тренінгового центру "TSD training" (з 2010 року), автор Транссистемного підходу (Transsystem approach) та навчальних та розвиваючих програм які з 2013 року пройшли більше ніж 5000 людей. - робота у психотерапії з 2007 року. Іван був засновником тренду фестивалів навчальних програм та тренінгів, заснував у 2008 році міжнародний фестиваль "Альфа-фест", конференція "Бізнес. Інновації. Креатив". Ми працюємо у транссистемному підході (авторська розробка), який дозволяє якісно зв'язувати теорію з реальним життям, та масштабувати отримані результати в різні сфери - від діяльності і професійного розвитку, до суспільного та особистого життя. 

Деталі за телефонами: 099 935 8977, 067 930 84 09, 093 769 8962.

КОЛИ: 16 листопада з 19.00 до 21.30.

ВАРТІСТЬ: 300 грн. за передплатою, на місці 400 грн. Два квитки 500 грн за передплатою.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення