Like Київ. 40 найгарніших місць Києва від гіда та фотографа

Like Київ. 40 найгарніших місць Києва від гіда та фотографа

Вони знають Київ, як ніхто інший. Для них столиця – це робочий офіс, в якому вони проводять ледь не весь свій час. Daria Myronets – професійний фотограф, яка знайома з усіма найкращими локаціями для портретних, сімейних фотосесій, у 2017 році відзняла фотопроект про місця для пікніків, сфотографувала близько сотні різних архітектурних об’єктів для свого блогу та на замовлення.

Sofia Hrabovetska – одна із топових гідів Києва, відома як гід у капелюшку, засновниця агенції Walk&Talk. На її екскурсіях гості ласують київським тортом, купують картини, торгуються на ринках, і навіть, буває, просять руку і серце. Їй довіряють такі компанії як Google Ukraine, IKEA, Jysk, Ring, Amazon, Johnson&Johnson та ін. Вже два роки дівчата співпрацюють, проводять спільні фотоекскурсії Києвом та просто дружать. За цей час у них зібралося багато фотографій та цікавих історій, якими вони вирішили поділитися з вами на цій зустрічі. Протягом бесіди ви дізнаєтесь та побачите на фото: - Коли і як у Києві з’явилися фотографи та фотоательє; - Топ кращих місць для фотосесії в Києві та його околицях; - Insta-локації Києва.

Всі, хто зареєструється та оплатить участь, отримають після події pdf-файл з адресами та фото 40 найгарніших локацій Києва. БОНУС! Розіграш сертифікату на фотоекскурсію серед усіх, хто завітає на вечір.
 

Дивись та бронюй усі готелі Києва тут

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення