Майстер-клас із розпису імбирних пряників до Дня Святого Валентина

Майстер-клас із розпису імбирних пряників до Дня Святого Валентина

Хочете здивувати своїх близьких? Тоді майстер-клас з розпису імбирних пряників саме для вас. Особливо, якщо ваші родичі і друзі ласуни, або просто люблять смачно поїсти.
Пряник був завезений в Європу вірменським ченцем Григорієм Нікополем в 992 році. Під час свого перебування у Франції він навчав приготуванню імбирних пряників не тільки священиків, а й усіх бажаючих християн.
У імбирних пряників по-справжньому святковий смак. Це, без сумніву, прекрасне частування. Вони так і тануть у роті. Саме тому вам пропонується відвідати майстер-клас з розпису імбирних пряників. Заняття це творче, тут немає чітких рамок, за які не можна виходити. Ви зможете проявити себе і свою фантазію в повній мірі. Ви не тільки спробуєте і оціните на смак свої розписані пряники, але і підготуєте смачні подарунки своїм рідним і друзям.
На майстер-класі вам розкажуть, як правильно користуватися глазур'ю і як красиво прикрасити імбирний пряник. Ви отримаєте запашні пряники-заготовки та витратні матеріали, за допомогою яких і буде створюватися маленьке диво.
Після розпису пряники повинні полежати 15-20 хвилин, щоб підсохла глазур. Потім ваші твори мистецтва будуть упаковані майстром в святкові пакетики. І ваші подарунки готові! Тільки уявіть, яке захоплення викличе такий оригінальний і смачний подарунок, а головне - зроблений особисто вами з любов'ю!
Кожен учасник розмалює кілька пряників і зможе забрати їх з собою!
Користь майстер-класу з розпису імбирних пряників складається не тільки в тому, що у вас вже будуть незвичайні подарунки коханим, але і в тому, що надалі ви зможете самостійно творити диво - готувати і розписувати імбирні пряники.
Тривалість: 3 години
У вартість входить: всі витратні матеріали

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення