Виноград - Майстер-клас з китайського живопису

Виноград - Майстер-клас з китайського живопису

25 вересня в Музеї української діаспори відбудеться осінній майстер-клас із класичного китайського живопису від художниці Чі Шаотін. Темою заняття стане написання композиції "Виноград" в традиційному китайському живописному стилі Се І (вираження ідеї).

Протягом двох годин майстер-класу учасники створять на проклеєному рисовому папері композицію з виноградом – символом осіннього врожаю, процвітання та життя в розкоші. У Піднебесній грона винограду асоціюються з матеріальним достатком, а подарувати молодятам картину із зображенням винограду означає побажати їм міцних і гнучких стосунків.

На майстер-класі учасники ознайомляться з історією китайського живопису, дізнаються про його види та жанри, особливості використовуваних інструментів та матеріалів. Чі Шаотін навчить кожного володіти пензлем, виконувати лінії різної довжини та ширини, писати сухим та вологим пензлем, гармонійно поєднувати відтінки, а також розповість багато цікавого про культуру, естетичні й філософські основи Піднебесної.

По завершенню майстер-класу кожен матиме оформлену в паспорту завершену композицію «Виноград».

Дата: 25 вересня 2021.

Час: 13.00–15.00.

Вартість — 400 грн.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Всі учасники майстер-класу протягом заняття мають бути в масках. Кількість учасників обмежена – 10 осіб. Матеріали для участі входять у вартість, тож необхідно попередньо зареєструватися: 0636598193 (Чі Шаотін).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення