Майстер-клас з вишивки гладдю для починаючих

Майстер-клас з вишивки гладдю для починаючих

Майстер-клас з вишивки гладдю для починаючих.
Тривалість: 2 години.
Кількість: до 10 присутніх.
Вартість: 300 грн.

Запрошуємо взяти участь в майстер-класі з вишивки гладдю для починаючих від майстра Наталі Олефіренко, що відбудеться в дні проведення XXV Міжнародної виставки-продажу «Рукоділля. Бізнес & Хобі» 06 листопада 2021 р., час 11.00-13.00.

На майстер-класі вас ознайомлять з інформацією про основні матеріали та інструменти необхідні для того, щоб почати вишивати, та як ними користуватися. Яка потрібна тканина та як її підбирати, як переносити малюнок на тканину.

Ви навчитеся вишивати до 10 базових стібків, майстер продемонструє, як починати та закінчувати нитку без вузликів.

Кожен із учасників отримає свій перший набір для вишивання, в яких входить: тканина, п‘яльці, нитки, фетр, набір голок, гелева ручка зі зникаючими чорнилами, інструкції та відеоуроки (входить у вартість майстер-класу).

Наталя відповість на всі ваші запитання та ви весело разом проведете час!

Заявки на участь у майстер-класі надсилати на [email protected], вказавши ПІБ, контактний телефон, або у Viber +38 093 144 83 58

Майстер: Наталя Олефіренко - відома як @embroideryartbynat майстриня з вишивки гладдю із Миколаєва. Вона робить майстер-класи з вишивки як для початківців, так і для вишивальниць з досвідом. За її шаблонами і відео уроками навчаються вишивати жінки з усього світу (США, Канада, Великобританія та інших країн Європи).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення