Майстер-клас зірок серіалу #Школа

Майстер-клас зірок серіалу #Школа

Вища школа Media & Production проведе перший майстер-клас зірок популярного серіалу #Школа на телеканалі 1+1. Він відбудеться у бізнес-конференц-холі INVERIA 5 квітня.

Виконавці головних ролей Іра Кудашова,  Осадчук Богдан, Аня Тринчер, Олександр Петренко поділяться з учасниками, як стати ТОПовим блогером.

Під час двогодинного майстер-класу актори відкриють власний секрет успіху в соціальних мережах, розкажуть, як правильно готувати і редагувати фото та відео для соцмереж, навчать позувати, поділяться, як залишатись цікавим для своєї цільової аудиторії та чим її дивувати, а також пояснять, як монетизувати свою популярність в соціальних мережах та як боротись з негативом.

По його закінченню всі охочі матимуть нагоду сфотографуватися з акторами та взяти автограф.

«Соціальні мережі, блогінг стали маст хевом для кожного. Однак, попри бажання більшості вести свої аккаунти професійно, не всім вдається робити це правильно. Разом із акторами серіалу #Школа ми поставили собі за задачу, щоб кожен із учасників майстер-класу вийшов з нього із розумінням, як досягти успіху в соціальних мережах, як стати цікавим для фоловерів, яким повинен бути контент та яким трендам потрібно слідувати. Вірю, що нам це вдасться», − коментує Юрій Білокур, керівник Вищої школи Media & Production.

Майстер-клас розпочнеться о 19.00. Детальніше про умови участі вже на сайті Вищої школи Media & Production.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення