Мелодрама "Хто сильніше"

Мелодрама "Хто сильніше"

Всі анонси від: Театр Маскам Рад

Монодрама "Хто сильніше" вважається однією з кращих жіночих мелодрам в світовій драматургії. І однією з найскладніших для виконання.

Написав п'єсу видатний шведський драматург Йохан Август Стріндберг. Понад сто років вистава не сходить з камерних підмостків кращих театрів всіх континентів. Є також телеверсії вистави. Бо тема, піднята автором, здавалося б, в далекому позаминулому столітті, актуальна й донині: "дуель" двох жінок ... звичайно ж, за чоловіка. І не важливо, у що ці жінки одягнені: в криноліни або в джинси. Загострення пристрастей зашкалює. Хто з двох жінок виявився сильнішим, хто переміг - вирішувати вам, тобто глядачеві. При цьому на тлі справжніх пристрастей очі глядача постійно відпочивають на гарній картинці в пастельних тонах, яка немов зійшла з живописних робіт Тулуз-Лотрека.

Дія п'єси відбувається в кафе, тому арт-зал пабу "Фрау Мюллер" як не можна до речі підходить для показу вистави в "справжніх" умовах)))

У репертуарі Театру "Маскам Рад" вистава присутня вже більше двох років. Ми неодноразово її показували на різних театральних майданчиках Києва (в арт-ресторані "Диван", в арт-кафе "Капелюх", на ГогольFest - 2014 року, в арт-центри "Квартира" в Дніпрі та ін.), а також англійською мовою на міжнародних театральних фестивалях в Болгарії та Румунії. І завжди вистава мала незмінний успіх у глядачів і у театральних критиків.

Якщо навіть ви вже встигли подивитися ситаву "Хто сильніше" у виконанні Театру "Маскам Рад" протягом попередніх років, запрошуємо скористатися унікальною можливістю знову зустрітися з чарівною драматургією Стріндберга. Тим більше що 12 листопада виставу буде показано в оновленому акторському складі. Вперше в ролі головної героїні на сцену вийде актриса Ольга Мірошникова. Це буде її дебют в нашому театрі. До цього Ольга грала в Луганському академічному українському музично-драматичному театрі. Вперше в одній з ролей у виставі зіграє актриса Театру "Маскам Рад" Діана Воронцова.

Отже, ми чекаємо вас 12 листопада в о 19.00 в арт-залі пабу "Фрау Мюллер", Кадетський Гай (Турецьке містечко), ул.Пулюя, 5, у дворі. Тут тепло і затишно, поруч із залом - бар з живим пивом і всьому подхдящему до пива, а також з коньяком, глінтвейном та іншими зігріваючими "зимовими" напоями.
Квитки 50,00 грн.
Квитки можна купити ТУТ.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення