Мерилін Монро: Тріумф та Агонія

Мерилін Монро: Тріумф та Агонія

Всі анонси від: Дитяча театральна школа Маскарад

Вистава до свята прекрасної половини людства, присвячена одній з найчарівніших та найзагадковіших жінок 20-го століття - Мерилін Монро.
У головній ролі - одна з кращих актрис сучасної української сцени, заслужена артистка України Ірма Вітовська!

Мерилін Монро досягла у своєму житті визнання. Її впізнають на екранах, не дають спокою і в повсякденному житті. Але людині, навіть зіркового статусу, не хочеться втрачати себе, свій внутрішній світ, який знаходиться під прицілом мільйонів людей. Як зберегти своє серце від зазіхань зовнішнього світу? Коли не хочеться втрачати солодкого присмаку слави, до якої вже звик?  

Глядачі проживатимуть із Мерилін найпалкіші моменти кохання, приниження, зради. Гості сміятимуться над її цинічними жартами. Стануть свідками її смерті та народження нової Легенди.  

Поруч із Мерилін Монро ми побачимо чоловіків, які залишили слід в її серці, Супутницею кінозірки є і безсловесна помічниця – костюмерша, неодмінна тінь кожної зірки.

Для вистави спеціально була написана музика в стилі 50-х- 60-х років ХХ століття. Джаз-бенд, який виконує ці твори, теж є одним із співрозмовників Мерилін.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення