Мішель Легран та Державний акдемічний естрадно-симфонічний оркестр у Палаці "Україна"

Мішель Легран та Державний акдемічний естрадно-симфонічний оркестр у Палаці "Україна"

Легенда світової музики Мішель Легран у супроводі Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України. 
У програмі прозвучать всі легендарні композиції великого Маестро, а також кілька нових музичних сюрпризів.
Композитор, аранжувальник, піаніст і диригент –  таланти цього культового французького музиканта можна перераховувати безкінечно.
Одна з найзнаменитіших його робіт – музика до кінофільму «Шербурзькі парасольки» 1964 року, стала візитною карткою композитора. А ще він написав музику більш ніж до 200 фільмів, отримав три «Оскара» і п'ять премій «Греммі» в номінації «Краща музика».
Мішель Легран також відомий своїми джазовими композиціями. Результатом спільної творчості з такими зірками, як Майлз Девіс, Біллі Еванс, Філ Вудс стала платівка «Legrand Jazz», що в далекому 1958 року поклала початок джазового шляху композитора. Багато з творів Леграна стали класичними і сьогодні надихають молодих музикантів у всьому світі.
За свою кар'єру він записав сотні альбомів в різних жанрах з такими світовими зірками як Рей Чарльз, Елла Фітцджеральд, Арета Франклін, Френк Сінатра, Барбара Стрейзанд. У кращих концертних залах йому аплодували мільйони шанувальників з різних куточків Світу.
Музикант продовжує активно гастролювати по світу. Кожен концерт Леграна сповнений легкості та невимушеності – шанувальники і критики одностайно назвали це явище «easy listening». На вас чекає справжній парад музичних шедеврів, натхнений безмежним талантом Маестро.
Купить билет он-лайн: 
http://parter.ua/ua/calendar/2015-12-14/michel_legrand.html

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення