Міжнародний фестиваль Zelyonka Fest

Міжнародний фестиваль Zelyonka Fest

V Міжнародний фестиваль сучасного танцювального театру ЗЕЛЕНКА ФЕСТ 1.5 (Zelyonka Fest 1.5) відбудеться в Києві з 16 по 19 квітня (адреса: вул. Олеся Гончара, 79). Всім киянам ця площадка відома як сцена театру «БРАВО».
За останні роки Зеленка Фест виріс із внутрішньої події українських професіоналів в повноцінний міжнародний фестиваль. Програма  Zelyonka Fest 1.5 буде дуже насиченою у цьому році. Виступатимуть гості з Польщі, Білорусі і т.д.
Польський люблінський театр танцю - один з найстаріших і найпопулярніших театрів сучасного танцю в Польщі приїхав з виставою "Історії, які ми нікому не розповідали". А білоруси SKVO'S dance company з танцювальним перформансом "Предметний розмова" обіцяють перетворити глядачів у співучасників постановки.
Традиційно, крім вистав contemporary dance, в програмі Зеленка Фест конкурс молодих хореографів, майстер-класи від керівників колективів-учасників та членів журі конкурсу. І вперше в рамках ЗЕЛЕНКИ ФЕСТ відбудеться цикл лекцій від зарубіжних експертів.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення