"Млада" з Різдвяною програмою "Ukrainian Ethno Fantasy Music"

"Млада" з Різдвяною програмою "Ukrainian Ethno Fantasy Music"

12-го січня відбудеться ювілейний концерт співачки МЛАДИ та буде презентовано музичний проект під назвою «Ukrainian Ethno-Fantasy Music» в Caribbean Club.

Програма «Ukrainian Ethno-Fantasy Music» — неперевершений та унікальний мікс українських народних пісень та кантів 17-го століття в сучасній інтерпретації в стилях: ethno-fusion, ethno-jazz, pop.
Спеціально з нагоди Новорічних та Різдвяних свят будуть презентовані 2 старовинні українські колядки.
Співачка Марина Юрасова — Млада — сформувала неповторний стиль, український етно-джаз і займає своє особливе місце на українській сцені.
Концерт 12-го грудня є ювілейним і присвячений 10-літтю існування проекту співачки.
У 2005 році вийшов перший альбом співачки «Ой весна, весна», який став першим в Україні етно-джазовим альбомом.

Це був перший альбом, в якому українські народні пісні отримали яскраве живе та оновлене етно-джазове трактування.

Альбом «Ой весна, весна» ввійшов у навчальну програму з вивчення сучасної української музики вищих музичних навчальних закладів України.
Святкування 10-ліття цього альбому пов’язане із його безсумнівним позитивним впливом на розвиток української музики загалом.
В «Ukrainian Ethno-Fantasy Music» ввійшли кращі пісні, які були створені протягом 10 років творчості.
Але 12-го січня ці пісні отримають нове звучання, оновлене відображення.

На сцені Caribbean Club гурт МЛАДА виступатиме у своєму постійному складі. Це музиканти, що співпрацюють протягом багатьох років.
Марина Юрасова — вокал
Олексій Боголюбов — клавішні
Володимир Лихошва — гітара
Іван Литвинов — бас

Сергій Табунщик — композитор проекту, аранжувальник, ударні інструменти.
Основна мета творчості співачки Млади — розкрити для слухачів чарівний та багатий світ старовинних українських пісень. Показати красу, глибину та самобутність українського мистецтва. Познайомити з оригінальною авторською інтерпретацію традиційної музики в поєднанні з сучасними музичними стилями. 
Концерт є дивовижним та надзвичайно цікавим дійством для всіх, хто розуміється на українській культурі, для тих, хто розуміє важливість та цінність розвитку української культури.

«Ukrainian Ethno-Fantasy Music» — це більше ніж програма українських пісень у звичному виконані та сприйнятті. Це глибока музика, що знаходиться на стику таких сучасних жанрів як етно-джаз, фьюжн, джаз-рок та інші.
12-го січня відбудеться концерт співачки Млади, що подарує чудову музику, святковий настрій та духовну гармонію, яка так потрібна зараз в Україні.
Замовити квиток он-лайн: http://parter.ua/ua/calendar/2016-01-12/9216.html

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення