"Мокрі носики" на Фестивалі вуличної їжі

"Мокрі носики" на Фестивалі вуличної їжі

Всі анонси від: Royal Canin

23 та 24 вересня Фестиваль вуличної їжі порадує не лише численних гостей, а й їхніх чотирилапих улюбленців.

Протягом суботи та неділі із 11:00 до 19:00 у Зоні Мокрих носиків кожен турботливий господар зможе отримати цінні поради по харчуванню, догляду та здоров’ю свого кота чи собаки від експертів компанії Royal Canin та професійних ветеринарних лікарів.

У рамках проекту «Мокрі носики» на Фестивалі вуличної їжі будуть діяти чотири зони, де власники тварин зможуть отримати консультації фахівців:
- Здоровий старт: тут ви зможете отримати корисні поради про те, як забезпечити належний догляд та безпеку у домі маленького кота чи собаки;
- Стерилізація/кастрація: огляд від спеціалістів про усі плюси та мінуси, а також поради щодо правильного догляду за стерилізованими тваринами;
- Здорова вага: ця зона створена для того, аби кожен турботливий господар зміг визначити, наскільки здоровою є вага його кота і собаки. Також ви дізнаєтесь про принципи правильного харчування та способу життя, яке забезпечать здоров’я та довголіття вашого улюбленця;
- Здоровий догляд: підказки професіоналів про те, як зробити життя кожного кота і собаки кращим.

Також на території «Мокрих носиків» діятиме дитячий лекторій, де наймолодшим відвідувачам розкажуть про секрети турботливого виховання їхніх маленьких друзів. Лекторій із цікавими розповідями ветеринара проходитиме двічі на день – о 14:00 та о 18:00.

Особливу увагу організатори зони приділили тому, як правильно слідкувати за здоровим способом життя свого улюбленця, аби уникнути появи зайвої ваги та сприяти гармонічному розвитку котів та собак. Наприклад, не усі господарі задумуються про те, що 1 зайвий кілограм, який з’являється у кота вагою, скажімо, 4 кілограми, може прирівнюватись до 16 зайвих кілограмів у дорослої людини!
Також особливу увагу потрібно приділяти контролю за вагою після стерилізації домашніх улюбленців, коли коти та собаки стають менш активними та можуть почати «випрошувати» їжу. Відповідальний догляд за фізичним станом улюбленця важливий ще й тому, що через зайву вагу ваш кіт чи собака може важче переносити навантаження, тварини стають більш схильні до патологій, а загальна якість життя улюбленця може погіршитись.

Генеральним партнером заходу стала компанія «Рояль Канін Україна» – експерт зі здорового харчування для котів і собак. На Зоні «Мокрі носики» команда фахівців компанії також надаватиме консультації щодо того, який раціон найкраще підійде вашому улюбленцю, аби задовольнити його природні потреби та зберегти здорову фізичну форму вашого кота чи собаки.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення