Молодіжний табір-джамборі “Повстанська ватра”

Молодіжний табір-джамборі “Повстанська ватра”

Всі анонси від: Молодіжний Націоналістичний Конгрес

1-4 жовтня молодь збереться під Києвом для навчання, розвитку та дискусій на таборі-джамборі “Повстанська Ватра”. Учасники протягом чотирьох днів спілкуватимуться з громадськими активістами, бійцями АТО та ветеранами УПА, музикантами та істориками, митцями та представниками державних структур. 
“Цей табір для ініціативних та активних людей, які прагнуть своїми діями змінювати Україну, будучи громадянське суспільство. “Повстанська Ватра” проводить вже не вперше: кілька років поспіль захід відбувався на Івано-Франківщині, проте цього року - ми вирішили переміститися до центру України”, - говорить один з організаторів табору Дмитро Однойко.

Серед запрошених гостей - Таміла Ташева (активіст “Крим SOS”), Андрій Левус (екс-заступник голови СБУ),Гатило (боєць ДУК), Сергій Василюк (“Тінь Сонця”),Орест Васкул (голова Київського крайового братства ОУН-УПА), Юрко Журавель (лідер гурту “ОтВінта”), а також інші цікаві особистості, готові навчати молодь.

Учасники пройдуть цикл тренінгів з написання проектів, після чого - розроблять власний і отримають змогу виграти фінансування до 3 000 грн. на його реалізацію.
Навчання відбуватиметься у неформальній атмосфері, а ввечері на всіх чекатиме відпочинок біля ватри, перегляди фільмів просто неба, і неодмінно - дружня атмосфера у колі однодумців.

Детальні умови та анкета учасника тут.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення