Монгольф’єрія - Зимовий фестиваль повітряних куль

Монгольф’єрія - Зимовий фестиваль повітряних куль

Поринути у справжню зимову казку та неперевершену Різдвяну атмосферу можна буде під час фестивалю повітряних куль "Монгольф’єрія".

Коли: 12 лютого на ВДНГ у Києві.

Учасників свята чекатимуть близька десятка величезних теплових аеростатів, тематичні розважальні зони, інста-локації, забавки для дітей, запальний DJ-сет, смаколики на фуд-корті, а також можливість піднятися на повітряній кулі над Експоцентром.

Спеціальний подарунок кожному учаснику – повітроплавний глінтвейн для дорослих та тематичні стікери для дітей!

Фестиваль "Монгольф’єрія" вже вшосте відбудеться на ВДНГ, але цього разу, окрім яскравих емоцій, учасники отримають унікальний бонус від організаторів – клубну фестивальну картку. Статус учасника клубу "Монгольф’єрія" дозволяє безкоштовно отримати переваги протягом всього року: професійну фотозйомку на фестивалях, доступ до онлайн майстер-класів про повітроплавання, запрошення до корпоративних повітроплавних заходів, можливість голосування щодо обрання тематики наступного фестивалю та інші ексклюзивні пропозиції.

Різдвяний фестиваль "Монгольф’єрія" - це унікальна повітроплавна подія Європи, де кожний учасник зможе здійснити прив’язний політ на повітряній кулі на висоту до 30 метрів під керівництвом Санти! Саме в такому святковому образі будуть знаходитись професійні пілоти, щоб подарувати ще більше нових вражень учасникам фестивалю

Придбати сертифікати для участі у фестивалі можна виключно на офіційному сайті !

Вартість входу без польоту на аеростаті:

  • 50 грн – дітям 6-12 років (до 5 років безкоштовно),
  • 120 грн - дорослим при замовлені попередньо або 100 та 200 грн у день фестивалю.

Вартість входу з прив’язним польотом на аеростаті:

  • 490 грн – дітям 5-12 років,
  • 690 грн – дорослим при замовлені попередньо або 550 та 750 грн у день фестивалю у разі наявності вільних місць.

Вхід на фестиваль можливий з урахуванням діючих на момент проведення заходу карантинних норм та обмежень.
Організатори попереджають, що повітроплавання залежить від погодних умов. У разі їхнього погіршення фестиваль буде перенесено на січень, а учасники, які вже придбали сертифікати, зможуть скористатися ними на найближчому або будь-якому іншому фестивалі "Монгольф’єрія" до 31.05.2022.

Коментарі до події (1)
  • Александр Ворона 28 Травня

    На яку годину зїжаюця?
Отримуйте
регулярні оновлення