Music Hacker Day

Music Hacker Day

Jammy Music Hacker Day — гібрид хакатону, воркшопу та андерграундного фесту, що збере 27 квітня у Closer представників експериментальних відгалужень української електронної музики.

Вони не лише зіграють для учасників, але й поділяться своїм баченням (що таке музика) та досвідом (як і на чому її можна робити).  А ще — дадуть змогу повправлятися зі своїм сетапом, який включатиме інструменти настільки унікальні, що назви деяких з них не гугляться.

Отже, гості:

  • Стас Бобрицький — нестандартні та нелінійні інтерфейси, human touch в електроніці Brainhack Musicbox, Cthulhu Rise,

  • Микита Грязнов — співзасновник спільноти Modular UA, автор музикального проекту Friedensreich, в якому він грає «модулярне рандомне техно».

Також впродовж Jammy Music Hacker Day учасники матимуть шанс поджемити на найдивніших синтезаторах, семплерах, секвенсорах, MIDI-контролерах (наприклад, Roli Seaboard), легендарних педалях Electro Harmonix, та цифровій гітарі Jammy.     

Music Hacker Day — спроба “хакнути” музику, задіявши нові технології та новаторські підходи. Спроба розібрати її на складові та зібрати заново — поза усталеними канонами. Ми віримо, що Music Hacker Day, перша подія з серії #JammySessions, допоможе вам — музикантам та мейкерам — згуртуватися задля взаємного розвитку.      

Дата: 27 квітня.

Час: 12:00 — 21:00.

Місце проведення: Closer.

Вартість: 200 грн, квитки на подію можна придбати за посиланням.

Музичні партнери: Realmusic та PRODJ.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення