Музичне шоу Lords of the Sound  "Love Story" в Українському домі

Музичне шоу Lords of the Sound "Love Story" в Українському домі

Найромантичниша  подія святкового вечора закоханих наближається!wink
14 лютого у концертній залі Українського дома, в день св. Валентина, музиканти оркестру «Lords of the Sound»
подарують глядачам незабутні враження під кращі світові шедеври, в музичній програмі "Love story"!heartheart  
Цього разу на істинних поціновувачів музики чекають не лише саунтреки з відомих фільмів, але й шедеври світової музики. В спеціальній частині програми в симфонічному аранжуванні ви зможете почути кращі романтичні хіти Beyonce, Lana Del Rey, Joe Cocker,  Scorpions, Adele, Sting, Depeche Mode, чарівну Barbra Streisand та багато інших. Щодо кінохітів, то вечір Закоханих не можливо уявити без мелодій до фільмів «Титанік», «Амелі», «Щоденник пам’яті», «Ромео і Джульєта» та інших.
Мрієте здивувати свою кохану половинку у цей романтичний вечір? Тоді замовляйте квитки на концерт «Love Story». Пориньте в історію кохання разом з симфонічним оркестром «Lords of the Sound»! 
Будьте впевнені,цей вечір ви запам’ятаєте надовго! Неймовірна велич свята всіх Закоханих , в поєднанні з кращими мелодіями, під які закохується увесь світ - не залишить байдужим жодного! Не пропустіть,адже квиток на «Love Story» - подарує незабутні враження!

Радість музики і гарного настрою Вам подарують:

Солісти оркестру: Вікторія Литвинчук, Аліна Башкіна, Антон Глухів. 
Музиканти оркестру: Андрій Ільницький, Ганна Примакова, Віктор Міщенко, Дмитро Пашинський, Роман Юрчик, Артем Гордык, Дарина Білоцерківська, Марія Балєєва, Аліна Фізер, Юлія Тринька, Денис Стефанко, Микола Булах, Тетяна Войнаровська, Айк Егиян, Єва Примакова, Дарина Бондаренко, Оксана Терпелюк, Олена Василенко, Ірина Савченко, Євген Чуріков, Катерина Маєвська, Марія Ясінська, Володимир Спасиченко, Марина Тавинок, Павло Дідковський, Любомир Клюфинський, Тарас Желізко, Антон Врятував, Микитей Ольга, Остопович Максим, Пилипчук Олександра, Микусевич Настя.

Диригент: Віталій Саражинский.
Диригент: Віталій Фізер.
Продюсер: Андрій Новаторів.

Що важливо, саме на цьому концертному майданчику виключені незручно розташовані місця в залі, а так само часто неприємні відчуття від надмірної кількості децибел у вуха!
УВАГА! Крім всіх перерахованих вище достоїнств, даний концертний майданчик має один невеликий недолік - обмежена кількість місць. Тому покваптеся, що б встигнути. 
Відкиньте всі проблеми і турботи! Пориньте на 2 години в світ музики і самого прекрасного почуття на землі – КОХАННЯ!wink
Заказ билетов - по тел. (044)2878787.

https://vk.com/lordsofthesound 
https://www.facebook.com/lordsofthesound

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення