На «море» В КАРПАТИ + ДРАГОБРАТ!

На «море» В КАРПАТИ + ДРАГОБРАТ!

Всі анонси від: Туристична компаня "Етнотур"

Маршрут туру: Київ - Житомир - Лазещина - Буковель - Ворохта - Яремче - Житомир - Київ
У програмі туру: відпочинок і купання на озері в Буковелі; поїздка на Драгобрат, високогірні озера; Яблуницький перевал, самий великий дерев'яний герб України; Ворохта, Яремче, скелі Довбуша.

Програма туру "На "море" в Карпати + Драгобрат":

1 день. П'ятниця

19:45 збір групи в м Київ, біля метро Житомирська навпроти автосалону INFINITI проспект Перемоги 134, виїзд комфортабельним автобусом (аудіо, СD, DVD) до смт. Ясіня Рахівського р-н Закарпатської обл.

О 21:40 зупинка і посадка туристів в м Житомир, центральний автовокзал.
В 01.00 зупинка і посадка туристів в м Рівне.
О 04:00 зупинка і посадка туристів в м Тернопіль.
5:00 - 6:30 зупинка і посадка туристів в м Івано-Франківськ.

2 день. Субота

Приїзд в смт. Лазещина Рахівського району Закарпатської області. Селище розташоване вздовж річки Лазещини, біля підніжжя гори Говерла (2061 м.), В 36 км від райцентру, на автодорозі Ужгород - Івано-Франківськ.

Розміщення в готелі "5 колесо", "Ведмежа Вежа".

Сніданок.

Виїзд на SPA курорт Буковель. 
Пляж (гірське озеро). 
Це найбільше штучне озеро в Україні. 
Для безпеки та комфорту відпочиваючих воно розділене на зону для водних атракціонів і зону для купання. На всіх атракціонах працюють досвідчені інструктори і по всій території пляжу працюють акредитовані рятувальники.

Пляж включає в себе: шезлонги, матраци і парасольки, переодевалки, басейн для дітей, аквабатут, водяну гірку, рятувальників, на прокат можна взяти рушник та інші аксесуари для плавання.

Також до Ваших послуг в Буковелі: вейкборд (вейкбординг - це комбінація серфінгу, сноубордингу та водних лиж), водні лижі, дайвінг на великому озері, дайвінг на новому озері - навчальне заняття і занурення на 8 метрів (вік учасників більше 14 років), скалодром (тренажер для скелелазіння штучного походження, висота 8 м), екстрім-парк (це система дерев'яних платформ, взаємопов'язаних атракціонів: підвісні лінії перешкод, канатні тарзанки, сходи, мости і гойдалки, закріплені на висоті 1,5 - 6 метрів над землею).

Інші розваги у Буковелі: прокат веломобілів, велосипедів, електромобілів, батута. 
Аквабол, дитячі майданчики, настільний теніс, надувна гірка, майданчик для гри в міні гольф, майданчик для волейболу та міні футболу, пейнтбол, кінні прогулянки. 
Повернення в готель. Вечеря. Вільний час.

3 день. Неділя

Сніданок. Вільний час.

Для бажаючих організовується нестомлюючого екскурсійна програма з підкоренням Урочища Драгобрат. (Факультативно 220 грн. Дорослі, діти до 12 років 110 грн.)

Відвідування високогірних озер, прогулянки по горах.

Навколо Драгобрата знаходяться хвойні ліси, вище - альпійська зона, початок гірського масиву, вершина якого - гора Стіг (1707 м). Поруч розташовані гори Жандарм і Близниця (1883 м), з яких видно найвища точка Українських Карпат - гора Говерла (2061 м).

На Драгобрат піднімаємося на транспорті підвищеної прохідності: УАЗ, ГАЗ-66 (незабутні враження, по дорозі зупинки для фотографування).

Повернення в готель. Вечеря. Вільний час.

4 день. Понеділок

Сніданок. Вільний час.

Виїзд на SPA курорт Буковель.

Пляж (гірське озеро), і всілякі розваги.

Повернення в готель. Вечеря і вільний час.

5 день. Вівторок

08:00 Сніданок. Звільнення номерів.

Виїзд на екскурсійну програму "Перлини Прикарпаття": Яблуницький перевал - Ворохта - Яремче - Скелі Довбуша в супроводі гіда.

Зупинка на Яблунецькому перевалі, висота перевалу над рівнем моря - 931 метр над рівнем моря.

Яблуницький перевал - перехід, що з'єднує річки Прут і Тиса, він також утворює кордон, що розділяє Закарпатську та Івано-Франківську область.

Тут працює відомий сувенірний ринок. Яблуницький перевал потрапив в Українську книгу рекордів, як сама високогірна траса в Україні. З перевалу видно вершини: "Горган" (1540 м.), Синяк (1606 м.), Довбушанка (1771 м.). Також звідси можна побачити "Чорногору" з "Говерлою" і масив "Свидовець".

Фото на пам'ять біля найбільшого в Україні дерев'яного герба!

У Ворохті: підйом на панорамному підйомнику, огляд трамплінів, фотографії в гуцульському одязі і на конях.

Ворохта - це чаруюча уяву краса диких гір, річки, обрамлені в прямовисні скелі і розкинуті в горах селища. Ви відвідаєте дерев'яну церкву Різдва Богородиці, 1615 - найвідомішу, "класичну" гуцульську церкву; арочні залізничні мости.

В Яремче: один з найбільш відомих кліматичних курортів Карпат, найпрекрасніший куточок наших гір. Розташований в мальовничій долині річки Прут, місто чарує своєю красою. Яремче славиться своїми пам'ятниками архітектури (XVII ст.).

А також: Водоспад "Пробій" з дванадцятиметровим мостом над ним і найвідоміший в Карпатах гуцульський сувенірний ринок. Камінь Довбуша, стежка Довбуша, скелі Довбуша - за легендою в цих краях зимував загін легендарних опришків (при наявності гарної погоди). Огляд найвищого 28-метрового кам'яного залізничного мосту, що вважався найвидатнішим пам'ятником дорожньої архітектури.
Вільний час в Яремче.

Виїзд до Києва (ваше місто) ввечері з Яремче.

6 день. Середа

Приїзд до Києва (ваше місто) рано вранці (6:00 - 8:00).

Вартість туру за 1 особу в грн. (автобус з Києва, Житомира) при оплаті більше 1 тижня до виїзду / менше 1 тижня до виїзду:

Готелі: 5 колесо, Ведмежа Вежа, Перелаз - 1650 грн. / 1750 грн.

Діти з двома дорослими в номері від 3 до 12 років - 1350 грн.

Доплата за одномісне розміщення - 490 грн.

У вартість туру входить: проїзд автобусом згідно програми; проживання в готелі; 4 сніданки, 3 вечері; екскурсійна програма: Яремче, Ворохта, скелі Довбуша; трансфер готель - Буковель - готель в суботу і понеділок; послуги супроводжуючого; страховка.

Додаткові послуги: екскурсійна програма на Драгобрат; вхідні квитки на екскурсійні об'єкти; сауна 120 - 150 грн. годину за сауну.
Послуги на озері:  шезлонг: 1 година - 25 грн., 1 день - 55 грн .; пляжні аксесуари (надувні матраци, дитячі рятувальні жилети і нарукавники): 1 година - 5 грн., 1 день - 15 грн .; парасольку: 1 день - 20 грн .; рушник: 1 день - 15 грн; човен: 30 хв. - 60 грн.
Адреса: м. Київ, вул. Жилянська, 7-Б, оф. 1, метро "Олімпійська".
Зробити запит на тур

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення