Національне льодове шоу "ЛУСКУНЧИК" у Палаці спорту

Національне льодове шоу "ЛУСКУНЧИК" у Палаці спорту

Новорічна казка на льоду за мотивами твору Е.Т.А.Гофмана
Новорічні дні - це найкращий  час для дива, для тріумфу добра і зародження справжнього кохання.
Чудова новорічна казка про чарівний світ дитячих марень постане перед глядачами першого національного новорічного льодового шоу "Лускунчик" у супроводі Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України.
Усім відомі персонажі оживуть на льодовій арені Палацу спорту під музику П.Чайковського, М.Равеля, А.Адана, Л.Мінкуса та В.Моцарта напередодні Різдва.
35 професійних фігуристів - учасників популярних світових льодових шоу з різних куточків світу, 100 яскравих костюмів, що спеціально зшиті для національного шоу, та високоякісна робота постановчої команди відкриє чаруючий світ казки, в яку повірять і діти, і дорослі. 
Спеціальні  гості - Silja Dos Reis  & Pierre Loup Bouquet (Paris, France).
Постановка та хореографія Шоу Дмитра Дмитренка.

Дмитро Дмитренко - чемпіон Європи та багаторазовий чемпіон України  з фігурного катання, учасник і режисер-постановник міжнародних льодових шоу, директор і художній керівник Українського театру на льоду, до складу якого входять найкращі артисти різних жанрів і хореографів України.
Асистент хореографа – Оксана Маслова (солістка Pennsylvania Ballett, USA). 
Авторська інтерпретація  (сценарій, компіляція та режисура) Дмитра Тодорюка (режисера КМАТОБ для дітей та юнацтва і соліста відомої групи "Авіатор").

** Світлодіодний екран 20*12 метрів, 200 світлових приборів, зоряне небо, потужні проектори, якісний звук і чарівний лід підсилять казковий настрій!
3D-графіка виконана дизайнером Андрієм Кравченком - автором  всесвітньо відомих дитячих комп’ютерних ігр та графічних сцен для блокбастерів.

Вистава озвучена українською мовою Юрієм Горбуновим (телеведучий, актор).
Початок вистав об 11:00; 13:30 та 16:00.
Хронометраж вистави – 60 хвилин. Запуск глядачів за 45 хвилин до початку виставиenlightened
Ціни - від 80 грн. Дітям до 5-ти років без надання окремого місця вхід безкоштовний.
Подаруйте свято собі і своїм дітям!wink
Придбати квиток он-лайн

 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення