Національний відбір на Слов'янський базар

Національний відбір на Слов'янський базар

Починається відбір представників від України на участь в XXVІ Міжнародному дитячому музичному конкурсі «Вітебськ-2018» та в XXVІ Міжнародному фестивалі мистецтв «Слов’янський базар у Вітебську». Відбираються учасники віком від 7 до 12 років у молодшу категорію та конкурсанти віком від 18 до 31 року у старшу категорію.

Щоб пройти реєстрацію на участь у прослуховуванні, необхідно з 1 лютого по 1 березня відправити на електронну адресу [email protected] наступні дані: - творчу біографія; - аудіозаписи на вибір учасника (2 шт. у форматі wav/mp3); -відеокліпи або репортажну зйомку в хорошій якості для демонстрації; - фотопортрет та фотографію у повний зріст (у форматі jpg/рng). Для участі у відборі Ви повинні підготувати: - естрадну пісню українського автора і українською мовою; - естрадну пісню композитора слов’янської країни на одній із слов’янських мов; - естрадну пісню за вибором конкурсанта, яка найбільш яскраво відображає його виконавську майстерність та артистичні здібності; - популярну пісню іноземною мовою; - фонограми «мінус».

За результатами рішення професійного журі буде визначено по одному учаснику для молодшої та старшої категорій. Прослуховування учасників пройде 4 березня 2018 р. Адреса: м. Київ, вул. Регенераторна 4, “Академія сучасної освіти А+”.

Деталі за телефоном: 099-22-30-530.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення