Національний відбір професійного гастрономічного конкурсу Bocuse d’Or

Національний відбір професійного гастрономічного конкурсу Bocuse d’Or

11 жовтня 2021 року в Київ Експо Плаза вперше в Україні відбудеться Національний відбір професійного гастрономічного конкурсу Bocuse d’Or, який проводиться у світі з 1987 року.

Протягом 6 годин, 8 команд професійних кухарів в режимі реального часу перед журі та гостями будуть змагатися за право представляти нашу країну на Європейському фіналі у 2022 році.

Окрім Національного відбору, на локації будуть проводитись різноманітні освітні програми: майстер-класи від знаменитих шеф-кухарів, лекції та воркшопи від представників індустрії.

Локація Київ Експо Плаза поділена на 2 зони:
- Зона Національного відбору:
- 8 кухонь (kitchen box) для приготування страв 8 командами-учасниками
- Grand Stage — окрема кухня для майстер-класів від іменитих шеф-кухарів
- Зона Експо:
- зона офіційних Партнерів, які будуть проводити конкурси та дегустації
- виставкова зона із локальними представниками індустрії
- Lecture zone відкритого типу
- Workshop zone відкритого типу
- Food & Bar zone

Раді оголосити Спікерів, які виступлять на Grand Stage та будуть балувати шанувальників гастрономії своїм майстерським приготуванням страв.

Серед них:
- Артур Казарицький — су-шеф в ресторані Geranium, 3 * Michelin, учасник Великого фіналу Bocuse d'Or 2021.
- Ахім Швекендік — шеф-кухар ресторану Schlosshotel Münchhausen, 1 * Michelin, Топ 100 найкращих шефів Німеччини, Nacht der Sterne.
- Кзав’є Бурйо — шеф-кухар і тренер в Ecole Ritz Escoffier & Alain Ducasse Company, засновник Cooking Training & Consulting в Парижі.

Приходьте 11 жовтня 2021 року в Київ Експо Плаза підтримати учасників Національного відбору та гарантовано отримаєте нові гастрономічні враження!

Деталі та квитки на сайті https://bocusedor.com.ua/
Детальна інформація за посиланням.
Придбати квитки можна тут.
Творімо імідж української гастрономії разом!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення