Не кричи на мене - Як говорити зі свою дитиною без крику та насилля

Не кричи на мене - Як говорити зі свою дитиною без крику та насилля

Усі ми батьки. Чи вже, чи в майбутньому. І дуже важливо вміти доносити до своєї дитини те, що ви вважаєте важливим. Але часто ми натикаємося на те, що дитина нас не чує, не хоче чути. Реагує на наші слова мовчанням, агресією або істериками. Як цього уникнути? Як зробити спілкування з вашою дитиною безболісним та ефективним? Як говорити, не вдаючись до фізичного чи психологічного насилля? На ці питання готова відповісти аналітичний дитячий психолог, лектор та автор публікацій в «Дзеркалі тижня» Екатерина Гольцберг.

Говоритимемо про: - як досягти миру в сім'ї; - як "відкрити" замкнених дітей; - стратегії спілкування з дітьми: яку обрати? - як говорити з дитиною і не переходити на крик.

КОЛИ: 20 листопада (вівторок) о 18:30. ДЕ: Академія розвитку інтелекту Smartum - Деснянський район - вул. Градинська, 9. ТАЙМІНГ- 2 години. 1 година - інформація від Катерини Гольцберг. 1 година - спілкування і обговорення моделей комунікації у форматі "питання-відповідь".

ВАРТІСТЬ: 300 грн (передплата 100 грн для бронювання місця). Кількість місць обмежена! РЕЄСТРАЦІЯ - тут або за телефонами: 097 606 97 11, 066 139 2000. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення