New Perspectives: 8 Contemporary Artist from Ukraine

New Perspectives: 8 Contemporary Artist from Ukraine

Всі анонси від: Voloshyn Gallery

Voloshyn Gallery представляє проект New Perspectives: 8 Contemporary Artist from Ukraine, – це виставка восьми провідних українських художників, що вже була успішно продемонстрована у Нью-Йорку, США, а тепер її може побачити і київська публіка. У проекті взяли участь: Микола Маценко, Олег Тістол, Артем Волокітін, Тетяна Маліновська, Михайло Деяк, Анна Валієва, Степан Рябченко та Роман Мінін. Ініціатори та куратори проекту Максим і Юлія Волошини та Волтер Гойдиш.

Метою виставки у США було представити сучасне українське мистецтво як унікальний феномен. У даному проекті художники пропонують глядачам дослідити власні перспективи, ризикнути заглянути в майбутнє, за горизонт подій. Виставка порушує питання глибокого емоційного і духовного виміру сучасної людини, перед якою, як і сотні років тому, стоять все ті ж проблеми вибору, і в той же час, відкриваються нові можливості. Отже перед вами вісім абсолютно різних індивідуальностей та світоглядів!

Характерною особливістю експозиції є те, що кожен з майстрів працює у своїй, цілком впізнаваній манері, піднімаючи у своїх роботах теми національної ідентифікації, руйнування і відродження, а також пошуку себе. New Perspectives: 8 Contemporary Artist from Ukraine – це пошук нових сміливих можливостей розвитку українського мистецтва на основі національних цінностей.

Відкриття: 25 січня о 19:00, Voloshyn Gallery, Київ, вул. Терещенківска, 1
Режим роботи: ср-нд 11:00-18:00

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення