Ніч французьких кіноновинок

Ніч французьких кіноновинок

Кінотеатр "Кінопанорама" запрошує на "Ніч французьких кіноновинок". Вона відбудеться 30 червня. Початок - о 22.30. Вартість квитків становить від 120 гривень.

"Що ще робити в найдовші ночі літа, як не дивитися французькі комедії. Ізабель Юппер, Ромен Дюріс, Дені Бун, Лоранс Арне, Марго Бансійон - за ними спостерігати - одне задоволення. Французькі комедії не сплутаєш ні з чим: гумор, герої, місця, відносини, емоції", - додають організатори.

У програмі:

23.00 - По(друг)а (Франція, 2018, 82 хв).
Режисер: Віктор Сейнт Макарі.
В ролях: Уилльям Лебхіл, Марго Бансійон, Камілла Раза, Джонатан Коен.

Сюжет: Вінсент розлучився зі своєю дівчиною. Він зарікся більше вступати в серйозні стосунки. Хлопець вирішив зняти квартиру разом зі своєю кращою подругою Нефелі. Так вони і жили спокійно, поки Вінсент не зустрів Джулі. Саме тоді він порушує всі правила і закохується. Це дуже не сподоблоася Нефелі...

00.40 - Місіс Хайд (Франція 2017, 95 хв).
Режисер: Серж Бозон.
У ролях: Ізабель Юппер, Ромен Дюріс, Хосе Гарсія, Кароль Роше.

Сюжет: У центрі уваги - Мадам Жекіль - звичайна вчителька фізики. У неї немає педагогічного таланту. Через це, ані учні, ані колеги до неї не відносяться серйозно. Одного дня під час жахливої грози мадам Жекіль вдарила блискавка. Ця подія радикально змінила жінку - в ній прокинулася друга особистість, місіс Хайд...

02.40 - Від родини не втечеш (Франція, 2017, 107 хв).
Режисер: Дені Бун.
У ролях: Дені Бун, Лоранс Арне, П'єр Рішар, Лін Рено, Валері Боннетон.

Сюжет: Популярний та затребуваний дизайнер світового класу у столиці моди - Валентин Ді - стоїть за крок від підписання багатомільйонного контракту. Однак саме в цей момент до нього прийшли його родичі... Вони тільки ганьблять іменитого дизайнера. Все змінюється, коли Валентина збиває машина. У нього з'являється амнезія. Якщо за два місяці йому не повернуть пам'ять, то Валентин ризикує на все життя втратити свій дизайнерський талант і залишитися з родиною заробляти копійки на важкій роботі.

Не забудьте придбати квитки!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення