Ніч французького кіно у кінотеатрі "Кінопанорама"

Ніч французького кіно у кінотеатрі "Кінопанорама"

В цю ніч у кінотеатрі "Кінопанорама" можна подивитися комедію від Олександа Коффре "Вулкан пристрастей", романтичну комедію "Хочеш чи ні", мелодраму Джеремі Левіна "Дівчина на велосипеді" та трілер "Відкриті вікна".

У програмі: 

ВУЛКАН ПРИСТРАСТЕЙ  (комедія, 92 хв. режисер Олександр Коффре)
В головних ролях: Дені Бун, Валері Боннетон, Дені Меноше, Альберт Дельпі
Сюжет: Алан і Валері давно вже в розлученні і намагаються не бачити один одного і не спілкуватися. Але, от справи, їх дочка виходить заміж і не де-небудь, а в Греції. Так виходить, що парі доводиться терпіти один одного в літаку, налаштовуючись на непросте проведення часу на самому торжестві, але, хто б міг подумати, що в їх плани втрутиться виверження ісландського вулкана ...

ХОЧЕШ ЧИ НІ (романтична комедія,  90 хв. режисер Тоні Маршалл)
В головних ролях: Софі Марсо, Патрік Брюель, Алексія Бальер, серж Бозон ...
Сюжет: Ламбер, в минулому -  еротоман, намагається спокутувати свою провину, ставши сімейним консультантом. Вимушений протягом декількох місяців утримуватися від близького спілкування з дамами, він постійно дратується через дрібниці. Ситуація ускладнюється, коли до нього на роботу влаштовується приваблива і сексапільна Джудіт ...

ДІВЧИНА НА ВЕЛОСИПЕДІ  (мелодрама, 101 хв, режисер: Джеремі Левін)
В головних ролях: Нора Чирнер, Вінченцо Амато, Педді Консидайн …
Сюжет: Італієць Паоло - водій автобуса, який розвозить туристів по Парижу. Його мета: познайомити інших (і себе в тому числі) з французькою столицею. Крім того, у Паоло є й інші плани на життя. Він хоче домогтися любові німецької стюардеси Грети. Здавалося, він уже готовий зробити їй пропозицію руки і серця, якби не дівчина на велосипеді, зустріч з якою назавжди перевертає життя італійця. 

ВІДКРИТІ ВІКНА  (трилер,  100 хв,  режисер Начо Вігалондо)
В головних ролях:  Елайджа Вуд, Саша Грей, Ніл Мескелл, Ліонель Фей
Сюжет: Нік - фанат актриси Джилл Годдард і редактор її неофіційного сайту. Він виграє конкурс, головний приз у якому - вечеря з зіркою після презентації її нового фільму. Під час онлайн репортажу з презентації, яка транслюється через сайт Ніка, лунає дзвінок і чоловік, який представився Кордом, оголошує йому, що вечеря скасована. Нік навіть не підозрює, що став пішаком у грі, мета якої - вбивство Джилл. Йому доведеться застосувати всю свою хитрість і знання, щоб виплутатися з цієї історії і врятувати улюблену актрису.

23 января, 23:00.
150 гривен

 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення