Nicolas Jaar Live

30 вересня в Києві з сольним лайвом виступить культовий електронщик Nicolas Jaar.
Психоделічний рейв під музику чилійсько-американського музиканта відбудеться на даху КВЦ Парковий.

З самого дитинства Ніколас жив музикою. В юності він захоплювався тріп-хопом, а також ефіопським джазом. В електронну музику геніальний хлопчик прийшов уже в 14. Свій перший міні-альбом на лейблі Wolf + Lamb Music Ніколас випустив в 17 років. Сьогодні Ніколасу 27 років. Його досягнення в такому молодому віці заслуговують на повагу і навіть захоплення. Спочатку були сингли, добре прийняті діджейським співтовариством і музикантами. Найяскравішим з них був, звичайно ж, "Time For Us". Потім вийшла дебютна платівка "Space Is Only Noise". Альбом очолив список кращих платівок 2011 року за версією Resident Advisor і Mixmag, а також посів друге місце в аналогічному рейтингу DJ Mag і 20-е - на думку редакції Pitchfork, отримавши позитивну рецензію на сайті Pitchfork Media. Трохи пізніше, 2012-го, його Essential Mix для BBC став кращим міксом року.
"... Це один з найбільш яскравих розумів в танцювальній музиці, і стежити за його розвитком дуже цікаво", - сказав знаменитий американський діджей Сет Трокслера і не помилився. Інші досягнення Ніколаса - музичний проект Darkside, який активно просувався в 2011-2014 роках, авторський саундтрек до фільму Сергія Параджанова "Колір граната", а також запис саундтреку до французького трилера "Діпа", який в результаті отримав гран-прі в Каннах.
На даний момент у Ніколаса 4 студійні альбоми, 7 міні-альбомів і безліч реміксів.
Крім того, Ніколас запустив власний лейбл Other People в Нью-Йорку і успішно працює продюсером. Джаара часто порівнюють з гігантами музичної сцени. Варто тільки згадати його ім'я, як луною зазвучать згадки Рікардо Віллалобоса і Aphex Twin. При цьому порівняння зовсім не здаються притягнутими за вуха. У цій думці, здається, сходяться всі - від впливової британської газети The Guardian до найодіозніших блогерів і рецензентів з різних музичних і культурних сайтів. Після довгих переговорів команді H2D і Smailov таки вдалося організувати приїзд культового електронного виконавця Nicolas Jaar.

Музикант виступить на підтримку свого останнього альбому "Sirens" (2016), який став одним з кращих альбомів року за версією авторитетних видань Consequence Of Sound і Pitchfork. Вперше Nicolas Jaar виступить в Україні сольно і це, без сумнівів, буде легендарно.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення