Nordic Night 2018 - Зустріч

Nordic Night 2018 - Зустріч

Цього року північ прийде до України раніше календарної зими. 27 жовтня в Києві вдруге відбудеться один з найбільших заходів, присвячений темі північноєвропейських країн – Нордична Ніч.

Захід відбудеться за підтримки посольств Данії, Норвегії, Швеції та Фінляндії, а також Nordic Council. На декілька годин Музей Історії Києва буде перетворений на простір, який ознайомить гостей з культурою та особливостями нордичних країн через музику, ігри, пізнавальні дискусії та бесіди, різноманітні майстер-класи: танцювальні, велосипедні, кулінарні, та інше.

Якщо вас цікавлять діалоги про концепцію нордичного «щастя», відомі і невідомі сторінки скандинавської міфології, якщо вас захоплюють подорожі північними просторами від Фінляндії до Шпіцбергена та Ісландії, 3D-екскурсії велосипедним Копенгагеном, нордичний кінематограф, музика, та дегустації, то вам сюди. Також на вас чекають призи у конкурсах та вікторинах і сюрпризи від партнерів заходу: куток «hygge» від компанії Danfoss, данські сендвічі від ресторану Smørrebrød та напої від Carlsberg. Мови заходу: українська, англійська.

Більше деталей та інформація про квитки - на сторінці події у Facebook.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення