Новий рік на Поштовій площі "Європейська зима"

Новий рік на Поштовій площі "Європейська зима"

Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш. Це прислів’я повторюють всіма мовами в усіх куточках світу. Отже, в цьому має бути сенс! 
Різні народи мають безліч цікавих та різноманітних новорічних традицій. Але є й дещо спільне – новорічний стіл, на якому має бути багато-багато смачної та вишуканої їжі, тепла компанія, коли багато-багато найближчих та найкращих друзів, або просто хороших людей навколо, та гучна вечірка з шумом, галасом, сміхом, танцями, піснями, феєрверками та салютами.
Саме тому Поштова площа – ідеальне місце для зустрічі Нового року! Найкращі ресторани потурбувалися про смачну та різноманітну їжу на будь-який смак – від духмяного шашлику до вегетаріанських смаколиків, від соковитих бургерів та ковбасок, до вишуканих равликів по-бургундські та фуа-гра.
Гучну вечірку та веселощі гарантують група “JORYI KLOC”, яка прибуде спеціально зі Львова, Євген Галич популярний теле- та радіо ведучий, лідер групи O.Torvald, веселі конкурси, призи, флешмоби, найзапальніша дискотека.
А рівно опівночі, коли приходить Новий рік, а люди по всій Землі загадують бажання, ми напишемо наші мрії, прив’яжемо їх до повітряних кульок з чарівними вогниками, та відправимо їх прямо на небо. І наші бажання неодмінно здійсняться, а наступний 2016 рік буде щасливим! Адже коли багато хороших людей одночасно бажають чогось хорошого, Бог неодмінно почує їхні прохання! 
Новий рік на Поштовій - ВИ
 маєте бути там! wink
http://fest-ua.org/#home

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення