Новорічна шоу-вистава "Ну, заєць, постривай! Новорічний баловняк!" у Будинку офіцерів

Новорічна шоу-вистава "Ну, заєць, постривай! Новорічний баловняк!" у Будинку офіцерів

M&S Entertainment UG Germany та Театр пригод та фантастики «КАСКАДЕР»
представляють новорічну казкову шоу-виставу з ростовими ляльками «Ну-у-у, Заєць, пострива-а-а-й! Новорічний баловняк!»

Увага! В казковому Місті Звірят триває велика новорічна підготовка! Вовк і Заєць, Ведмедик та Лисичка, Лев та Бегемотик, і, навіть, Баба Яга – всі чекають на найбажаніших  маленьких гостей, щоб подарувати їм неймовірно добру, веселу та чарівну казку! 
Вистава «Ну-у-у, Заєць, пострива-а-а-й! Новорічний баловняк!» за участю ростових ляльок не лишить байдужим ані малят, ані дорослих. Герої вистави Заєць та Вовк потраплять у найдивовижніші пригоди, здолають неймовірні випробування, та врятують Діда Мороза і Снігуроньку від злих чар. 
А допоможуть їм в цьому їхні вірні друзі – казкові персонажі, веселі звірята, і, звичайно, юні глядачі, яким доведеться розгадати каверзні загадки, стати учасниками веселої інтерактивної пісні-гри, вивчити чарівне закляття лісової феї, і на власні очі побачити справжні трюкові погоні, і навіть битву на лицарських мечах. 
А мелодійні пісні, запальні танці, мультфільми на великому екрані та веселі жарти створять незабутні враження про чарівне свято.

Крім того, за півгодини до вистави, на всіх глядачів чекає конкурсно-ігрова програма, яку проведуть Дід Мороз та Снігуронька. Тут дівчата та хлоп’ята зможуть повеселитися досхочу! Рухливі ігри та кумедні змагання, творчі завдання та традиційні хороводи біля ялинки, а також конкурс на кращий карнавальний костюм. А після вистави у кожного глядача буде можливість абсолютно безплатно сфотографуватися з улюбленим персонажем. Ми створимо для Вас и Ваших дітей незабутню яскраву і добру атмосферу Нового року!

Тривалість вистави: 
Конкурсно-розважальна програма – 30 хв. 
Новорічна шоу-вистава «Ну-у-у, Заєць, пострива-а-а-й! Новорічний баловняк» - 60 хв.

ВАЖЛИВО! Щоби встигнути взяти участь в ігровій програмі, просимо приходити за 30 хв. до часу, вказаного у квитку.
УВАГА! Дітям до 3-х років вхід на казкову виставу безплатний, але без надавання місця.
Відео: https://www.youtube.com/watch?v=MVFwQUleZv0

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення