Новорічне місто з ковзанкою на Даринку

Новорічне місто з ковзанкою на Даринку

Всі анонси від: Даринок

Низка новорічних свят - найулюбленіша та довгоочікуваныша пора року як для дітей, так і для дорослих. Місто огортає невидима казкова пелена, яка витає в повітрі разом з першими сніжинками і відбивається в тисячах різнобарвних вогників з вітрин кафе й магазинів. Всі знаходяться в солодкому урочистому передчутті. 16-17 грудня Маркет Мол «Даринок» вступає в святковий період відкриттям казкового «Новорічного Міста».

Святкове королівство чудес під відкритим небом буде працювати з 16 грудня до 18 лютого. Всі активності «Новорічного Міста» будуть цікаві й дітям, й їхнім батькам.

Маса цікавих розваг чекає гостей містечка: захоплюючі атракціони «Літаюча лавка», «Карнавал», «Вертольоти», «Тюбінгова Гірка» - якраз «те саме» для любителів яскравих емоцій, або великий каток площею 480 м кв. – для найенергійніших та найктивніших. Крім того, святковий настрій подарують улюблені новорічні персонажі, чудовий сяючий ліс, різноманітні майстер-класи та шоу від Лабораторії наукових розваг «Весела Наука». Також по всій території будуть розташовані казкові фотозони, де можна буде зробити пам'ятні фото. Відпочити після насиченої програми вдасться, відвідавши фуд-корт казкового міста, де можна буде підкріпитися, а також зігрітися гарячим напоєм.

Квиток дає право відвідати розважальний комплекс без обмеження часу протягом 1 дня з 10 до 20 годин з 16.12.17 по 18.02.18 за умови, що комплекс «Новорічне Місто» відкритий для відвідування.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення