Нумер 482

Один з найуспішніших гуртів нової хвилі української рок-музики двохтисячних, зірки шоу «Х-Фактор» та автори хіта «Добрий ранок, Україно» — група «Нумер 482» в Києві! Довгоочікуваний концерт відбудеться 9 грудня о 19:00 в клубі Caribbean.

Гурт з’явився в Одесі в 1998 році, а згодом приїжджає до Києва і вривається в український шоу-бізнес. За час свого існування «Нумер 482» ставали учасникам багатьох фестивалів, випустили 2 альбоми, 10 кліпів і навіть двічі потрапили в «Книгу Рекордів України». І поки сингли «Добрий ранок, Україно» і «Важлива» піднімаються в чартах українських радіостанцій, музиканти працюють над новим альбомом. Після тривалої творчої перерви гурт «Нумер 482» повертається на сцену та екрани телеканалів.
Завдяки пісні «Добрий ранок, Україно», яка стала народним хітом музиканти потрапили в ефір шоу «Х-Фактор», де у них є всі шанси пройти у фінал конкурсу. А у вас — потрапити на їх концерт!

Не пропустіть можливість почути не тільки улюблені хіти, а й нові пісні гурту. Драйв, буря емоцій і активне спілкування зі слухачами — все це невід'ємна частина виступу групи «Нумер 482», яких називають українськими RHCP. Київський концерт не стане винятком і залишить неймовірні враження в серці кожного!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення