Online Media Guru: освітня конференція з digital media та  інтернет-журналістики

Online Media Guru: освітня конференція з digital media та інтернет-журналістики

Всі анонси від: Освітній портал

7-8 жовтня 2017 року в Києві відбудеться навчальна конференція (лекторій), що присвячена digital media та інтернет-журналістиці – Online Media Guru (OMG). Провідні експерти з онлайн-медіа розкажуть про те, як успішно працювати в інтернет-журналістиці та розвивати власне онлайн – медіа. Захід організовується MastersHub спільно з Освітнім Порталом.

На Online Media Guru виступлять CEO, головні редактори та експерти топ онлайн-медіа, а саме: Громадське радіо, Сеть городских порталов "В городе"; , ОБОЗРЕВАТЕЛЬ, ONLINE.UA, Футбольный портал UA-Футбол, Детектор медіа, B2Blogger.com, Петр и Мазепа, KyivPost.com та ін.

Тематики лекторію: запуск і монетизація медіа; соціальні медіа; створення контенту/копірайтинг; інтернет-журналістика/блогінг; контент-маркетинг.

Відвідувачі отримають предметні знання і навички з основ копірайтингу, аудіо- , відеомейкінгу, блогінгу, а також чітку методологію їх застосування на практиці; дізнаються, які існують інструменти аналітики, ефективної дистрибуції контенту та способи монетизації онлайн – медіа; одержать розуміння управлінських аспектів та основ запуску онлай-медіа. По завершенні лекторію слухачі отримають дипломи, які підтвердять отримані ними навички та знання, а також чітку методологію їх використання.

Кожен учасник лекторію матиме можливість взяти участь у програмі стажування від MastersHub та отримати роботу в галузі онлайн-медіа.

Крім того, на заході відвідувачі зможуть завести нові цікаві знайомства, обговорити актуальні ідеї і, можливо, навіть започаткувати спільний проект.

OMG буде корисним: журналістам, копірайтерам, smm, маркетологам та PR-менеджерам, CEO, тим, хто планує започаткувати свій digital-media бізнес, молодим спеціалістам, які хочуть працювати у галузі онлайн медіа.

Більш детальна інформація про захід - http://omg.mastershub.com.ua/.

Зареєструватись на конференцію вже можна за посиланням - https://goo.gl/forms/gBdrGawJoUMLetu63

Шукайте організаторів та їх минулі проекти у соцмережах - https://www.facebook.com/MastersHubUA/

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення