Паризькі макаруни

Паризькі макаруни

Всі анонси від: Cooking Hub

Готуємо смак Франції у Cooking Hub! Ніжний. Гірко-солодкий. Пристрасно-ванільний. Макаруни з класичними паризькими ароматами від кондитера Юлії Краковської sweet_dreams_macarons.

Такий популярний сьогодні десерт має безліч секретів. Як добитися ідеально гладенької поверхні та рівненької спіднички? А як опанувати цю ідеально тягучу серединку? Мммм… Одразу згадується насолода досконалими ніжними макарунами, але разом з ними на думку спадають пересушені солодкі каменюки, на які часто можна натрапити. Макарун – складний у приготуванні й недешевий десерт. От багато хто і спрощує собі життя, не дотримуючись технології. У Києві навіть можна натрапити на макаруни із суцільного рисового борошна без грама мигдалю. На перший погляд їх складно відрізнити. Але достатньо спробувати, і ви відчуєте різницю.

Досить вгадувати, яким на смак виявиться макарун у найближчій кондитерській. Час готувати його самим! Із докладними інструкціями Юлії Краковської вони вдадуться з першого разу! Час дивувати близьких, а може, і започаткувати власний бізнес!

На солодкому майстер-класі від Юлії ви опануєте:
Безмежно шоколадний макарун (шоколадне тісто, ганаш на основі чорного шоколаду з додаванням бобів тонка).
Ванільний макарун (ганаш на основі білого шоколаду і стручків мадагаскарської ванілі).
Макарун Ispahon за рецептом Pierre Herme (ганаш на основі білого шоколаду й пюре малини з додаванням ароматного лічі та троянди).

Чекаємо вас за адресою: бульвар Вацлава Гавела (І. Лепсе), 6.
Час проведення МК: 11.00 – 15.00
Ціна: 800 грн. Хочете дешевше? Беріть із собою подругу й платіть разом 1400 грн.
Контакти для зв'язку: +380 73 003 05 68 (Альона)

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення