Пінхол. Конструкція та техніка зйомки

Пінхол. Конструкція та техніка зйомки

Пінхол. Історія та сучасні світові тенденції. Виготовлення найпростішого паперового фотоапарата. Ви матимете змогу під керівництвом майстра сконструювати найпростіший фотоапарат та долучитися до світової спільноти фотографів, працюючих у техніці пінхол, зробивши світлину малим отвором без об`єктиву.

Учасники практичних занять сплачують організаційний збір: 400 грн. оплата на карту Приват 5168 7573 4644 0730 Бельська Юлія 25/02 на місці 500 грн. Всі матеріали надаються. Реєстрація та деталі за тел: +380997265876.

Майстер-клас проводить Ігор Бельський – ініціатор та засновник Українського Пінхол Клубу, художник, що працює у техніці пінхол-фотографії. Ви дізнаєтеся про природу виникнення зображення, поринете у вир творчого руху пінхолістів. Під керівництвом майстра учасники практикуму матимуть змогу зробити всі необхідні розрахунки для майстрування камери за власним дизайном та провести зйомку на класичну фотоплівку, проявити її та надрукувати фотографії. Ігор Бельський - український фотограф і художник-акціоніст, поєднує в своїй творчості перформативні акції та фотографію. Має вищу фотографічну освіту. Засновник української пінхольної спільноти. Виставлявся в Аргентині, Бразилії, Австрії (Відень), Росії (Москва, Винзавод), Білорусь (Мінськ, ЦСМ). Неодноразово брав участь з виставками і мистецькими акціями на фестивалі «Гогольфест». Ігор Бельський працює практично у всіх фотографічних техніках. Основні напрями у творчості - це ігрова, спонтанна фотографія, портрет, працює з тілом як об'єктом. Ігор викладав фотографію в Інституті дизайну. Багато його учнів продовжують творчу діяльність разом з учителем, створюючи спільні проекти, організовуючи виставки.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення