Пивний забіг по Києву (18+)

Пивний забіг по Києву (18+)

Назва екскурсії: Пивний забіг по Києву (18+). День проведення: 25 березня (неділя). Тривалість екскурсії: 6 годин. Час початку екскурсії: 14:00. Час закінчення екскурсії: 20:00. Місце початку: Travel Hub (Ярославська 58). Пересування: зручний мікроавтобус. Вартість екскурсії: 900 гривень.

Екскурсію проведе Олексій Волков, шеф-редактор ресторанного порталу RestaurantNEWS EU, експерт національної ресторанної премії «Сіль», автор понад 500 публікацій на кулінарну тематику, автор Пивних путівників по Києву та Харкову, а також автор медово-лестощних і вбивчо-розгромних у офлайні пивних рецензій.

Опис екскурсії: Travel Hub підготував особливий весняний подарунок - обов'язковий та веселий «пивний забіг по Києву», який змусить вас по-новому поглянути на пиво, він пройде за маршрутом трьох пивоварень та одного пивного ресторану. На Вас чекає море пива, більше 3 літрів на особу, дегустація більше 14 сортів пива у тому числі крафтового, а також багато різного м'яса, снеків та закусок. Особливістю цього хмільного свята стане саме пізнавальна частина про історію створення пива, майстер класи від авторитетних експертів і обов’язковий цінний подарунок на згадку про «Пивний забіг».

На екскурсії Ви дізнаєтеся: - Чи то правда, що в Україні зараз крафтовий бум. - Чи можна рівняти український та зарубіжний крафт. Чи відповідає якість нашого пива вимогливим стандартам, та чи є серед вітчизняних броварень учасники, або переможці авторитетних міжнародних пивних конкурсів. - "Від пива росте живіт", "Пиво живе лише 20 хвилин", "Пиво - чоловічий напій" та інші пивні міфи і стереотипи: що є правда, а яким не можна вірити. - Які нові стилі та сорти зараз у тренді.

Деталі за телефоном: (067) 675-06-65.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення