Презентація гри-прогулянки #суперКиїв

Презентація гри-прогулянки #суперКиїв

Всі анонси від: Walk&Talk; Моя книжкова полиця

Гуляти Києвом - одне задоволення! Чи під сонцем чи по снігу, а якщо взути хороші гумачки - то й по калюжах! У цьому місті цікаво розглядати грандіозні будівлі та маленькі зморщені будиночки, видряпуватись вгору узвозами, а потім легко збігати вниз... Але є найцікавіше заняття - НИШПОРИТИ!

Знаходити дворики, закапелки і цікавинки - оцим справді захопливо займатись, а потім гордо розповідати про це друзям, вражаючи їх міськими легендами та неймовірними історіями. Саме тому ми придумали гру-прогулянку #суперКиїв! Вона створена саме для допитливих дітлахів, яким хочеться разом із батьками дослідити кожен закуток улюбленого міста, побігати вуличками і дізнатися багато нового!

Що в коробці?

МАПА. на ній центр Києва, визначні місця і наші загадкові місцини від Гіда в капелюшку. Їх аж 16, і кожна особлива, зі своєю цікавою, загадковою, а то й містичною історією.

MEMORY-GAME. кожне місце з путівника стало частиною веселої гри, яка тренує пам’ять і уважність, а ще допомагає запам’ятати неймовірну прогулянку.

НАЛІПКИ. чудові наліпки зроблять прогулянку інтерактивною - позначайте місця, які уже відвідали, ті, що сподобались, і ті, які хочеться показати друзям або ж відвідати ще раз.

СЕРТИФІКАТ. магічна картка, що дарує знижку 10% на кльові прогулянки Києвом зі справжнім Гідом у капелюшку від Walk&Talk. 

СЮРПРИЗ. пройдений маршрут приведе до найзатишнішої книгарні-кав’ярні "МоЯ Книжкова Полиця", а заповнена карта стане сертифікатом, що дарує смачний сюрприз.

Отже, 20 грудня у нас суперпрезентація суперКиєва! Чекаємо всіх о 18:30 на Пушкінській, 7. На презентації зможете познайомитись зі справжнім Гідом в капелюшку, першими придбати коробочку (до речі, за привабливою ціною!) та почати подорож там, де вона й завершиться:)

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення