Презентація: Канікули за кордоном. Весна-Літо 2018

Презентація: Канікули за кордоном. Весна-Літо 2018

Всі анонси від: Mudra. Освіта за кордоном

Кінець року – час будувати плани на наступний рік та готувати подарунки. Не знаєте, що подарувати дитині? У нас є ідея для вас. Подаруйте їй незабутні враження, емоції, нових друзів та безцінний досвід, що поєднують в собі канікули за кордоном.

Плануючи канікули для дитини, батькам завжди хочеться, щоб їх діти гарно відпочили, але не втратили ті знання, що так важко здобувалися протягом року. Тому багато батьків намагаються зробити канікули не тільки веселими, а й продуктивними. Чого зовсім не хочеться дітям, адже навчання забирає так багато сил, виснажує та зменшує мотивацію. Саме тому ми готувались весь і рік і підготували для вас такі канікулярні програми, які зроблять дітей щасливими та вмотивованими, а батьків спокійними та задоволеними.

12 грудня запрошуємо вас на Презентацію: «Канікули за кордоном. Весна-Літо 2018», на якій кожен з учасників знайде для себе саме той варіант, який зробить дитину щасливішою, переповненою враженнями та шаленими емоціями на весь наступний рік, а також більш вмотивованою на подальше навчання. Гарантуємо, що діти будуть вам вдячні!

«Канікули за кордоном. Весна-Літо 2018» - це:

  • Програми весняних та літніх канікул за кордоном.
  • Для дітей від 9 до 17 років.
  • Канада, США, Велика Британія, Іспанія, Німеччина – обирайте країну на власний смак.
  • Англійська, німецька, іспанська, позакласні активності, екскурсії, розваги та багато іншого для розвитку та відпочинку ваших дітей.
  • Приємні бонуси та спеціальні пропозиції.

Коли? 12 грудня, 18:30.
Де? вул. Жилянська 12А, офіс 210
Вартість? Безкоштовно, за умови попередньої реєстрації

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення