Презентація провідного інституту моди та дизайну Istituto Europeo di Design. Підкори світ моди та дизайну

Презентація провідного інституту моди та дизайну Istituto Europeo di Design. Підкори світ моди та дизайну

Всі анонси від: Mudra. Освіта за кордоном, Istituto Europeo di Design

В перший день нового сезону Ukrainian Fashion Week 2017 (UFW) компанія Mudra, Освіта за кордоном та офіційний партнер UFW Istituto Europeo di Design проведуть спільну презентацію інституту та всіх навчальних програм, які допомогли багатьом відомим дизайнерам, філммейкерам, спеціалістам з комунікації та модельєрам підкорити сучасний світ моди та дизайну.

Презентація відбудеться 4 вересня 2017 року о 19:00 в PinchukArtCentre, One Love Coffee, 6 поверх.

5 вересня будуть проведені індивідуальні зустрічі з представниками IED в офісі компанії Mudra. Освіта за кордоном, на яких ви зможете пройти мотиваційну співбесіду з Головою приймальної комісії IED.

Увага! Запис на індивідуальну зустріч до 01 вересня за телефоном: (044) 499 115 0.
Участь безкоштовна.
Реєстрація обов'язкова за посиланням, адже кількість місць обмежена.

До участі у презентації запрошуються:
- майбутні студенти, школярі 10-11 класу;
- творчі люди, яким ступінь магістра потрібна для подальшого розвитку кар’єри та/або бізнесу;
- люди, які мають намір отримати міжнародний досвід роботи за кордоном;
- натхненні, що мають релевантний диплом бакалавра (за фахом);
- професійні дизайнери та модельєри;
- всі небайдужі до світу краси, дизайну та індустрії моди.

В ході презентації Голова приймальної комісії IED Group Olga Myelkova познайомить вас з навчальними академічними програмами (бакалаврат, магістратура, семестрові програми та короткі курси) IED у галузі дизайну, моди, образотворчого мистецтва та комунікацій в університетських містечках IED в Італії, Іспанії та Бразилії. Також буде проведено брифінг щодо процедури вступу на будь-яку програму, необхідних документів, можливості отримання стипендій та просто багато цікавих та корисних порад. Крім того, після презентації у всіх охочих буде можливість показати своє портфоліо, отримати оцінку та особисті поради від Голови приймальної комісії IED, експерта у світі моди та дизайну Olga Myelkova. Власники найкращих робіт отримають можливість особистої зустрічі з Riccardo Terzo, випускником Міланської школи IED, офіційним представником проекту Vogue Talents Award, заснованого журналом Vogue Italia.

IED - це не просто навчальний заклад, це Інститут, що відкриває перед випускниками приголомшливі кар'єрні перспективи. Факультет візуальних мистецтв співпрацює з такими гігантами як Canon, Swatch і HР, школа дизайну приймає замовлення від Lego, Whirpool, Alitalia, Hitachi, ряду автомобільних концернів - Ferrari, Fiat, Renault, Honda і Jaguar. У список партнерів школи моди входять Fendi, Louis Vuitton, Max Mara, Armani, Pupa, Ralph Lauren і Valentino, а факультет комунікацій працює з IBM, BMW, Philips і Erickson. Джорджіо Армані звертався в IED, щоб «освіжити» лінію Armani Jeans. Згідно з даними департаменту працевлаштування інституту, 90% випускників IED знаходять роботу за фахом протягом декількох тижнів. Тож, IED - це вдала інвестиція у ваше безпрограшне успішне майбутнє. Реєструйся та зроби перший крок до світового визнання!

Для всіх учасників заходу, при зарахуванні до 10 жовтня на будь-яку програму IED, діє знижка 50% на послуги зарахування та візового супроводу

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення