Про що співають "Солов'ї з Шаоліня"? Презентація книжки Таїсії Наконечної

Про що співають "Солов'ї з Шаоліня"? Презентація книжки Таїсії Наконечної

Про що співають "Солов'ї з Шаоліня"? Можна дізнатися на презентації -зустрічі з авторкою книги Таїсією Наконечною.

26 жовтня 2017 року о 19:00 у кнайп-клубі “Купідон” (що, між нами кажучи, є улюбленим місцем відпочинку для київської інтелігенції: літераторів, журналістів, художників) відбудеться презентація поетичної збірки Таїсії Наконечної «Солов’ї з Шаоліня».
Презентація в Києві продовжить низку запланованих презентацій у підтримку книжки в 11 містах України. Будемо говорити з авторкою, читати вірші, спілкуватися у дружньому колі літераторів, пластунів, друзів та всіх охочих долучитися.

Модеруватиме зустріч - Іра Шостак.

Маєте питання? 093 566 888 3

Трохи про збірку: До збірки увійшли вірші різних років, які об’єднані ідеєю пошуку себе і свого шляху у світі. Книжка складається з трьох розділів – «Солов’ї емоцій» (в основному сформований із любовної та інтимної лірики), «Солов’ї шляху» (філософська лірика, що порушує проблеми творчого пошуку), «Солов’ї війни» (лейтмотив – боротьба за особистий вибір ліричного героя).
«Солов’ї з Шаоліня» - друга друкована книжка авторки. Перша поетична збірка «Безріччя» була видана у 2003 році як нагорода за лауреатство у літературному конкурсі імені Вадима Коваля, що проводився Молодіжною Мистецькою Асоціацією «Сокіл» спільно із Чернівецькою міською радою.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення