Radio and Juliet Quatro - Вистава

Radio and Juliet Quatro - Вистава

11 лютого на сцені Жовтневого Палацу - неймовірний симбіоз рок-музики і балету у виставі Radio & Juliet and Quatro. Задайте тон своєму настрою напередодні Дня всіх закоханих!

«Родзинкою» вечора стане музичний супровід балету. Бурхливі пристрасті розгорнуться на сцені під звуки хітів легендарної групи Radioheаd. А це значить, що прискорене биття сердець лунатиме в кожному куточку залу... Кияни та гості міста вже мали можливість насолодитися балетною рок-виставою Radio & Juliet. І тепер у всіх з'явилася ще одна можливість побачити шекспірівський шедевр у новому незвичайному прочитанні.

Кожен рух танцюристів буде гармонійно доповнюватися світловими ефектами та відеоінсталяціями. Виконавець головної партії - Денис Матвієнко, який завоював чотири гран-прі на світових балетних конкурсах. У постановці візьмуть участь артисти зі знаменитого проекту The Great Gatsby Ballet. Хореографія - Едвард Клюг. Балет Quatro - це сміливе оповідання про кохання мовою тіла. Музичний супровід - композиції Radioheаd з альбомів OK Computer, Kid A і Amnesiac. Розділіть незабутні моменти разом із дорогими серцю людьми!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення