Ранкова екскурсія на каяках по Дніпру

Ранкова екскурсія на каяках по Дніпру

Ранкова екскурсія на каяках по Дніпру. Місце початку: Гідропарк (прокат каяків зліва за Венеціанським мостом). Дні проведення: кожен вівторок та четвер Тривалість: 2 години. Час початку: - збір о 7:15 - 7:20 на прокаті - вихід на воду о 7:30 (не запізнюватися!). Час закінчення: 9:30-09:45. Вартість: 100 грн. з людини.

Опис: Якщо ваш ранок починається одноманітно, а ви у пошуку вражень та енергії на цілий день, або можливо ви вперше у столиці і хочете її побачити іншою, не такою якою вам її пропонують побачити? - Тоді вам точно до нас! Захоплива, наповнена сил та енергії ранкова прогулянка по Дніпру на каяках це унікальна можливість зустріти ранок Києва по-новому. Приходьте до нас, беріть з собою друзів та коханих і зустріньте свій ранок на воді з неймовірними емоціями, чудовими фото та енергією на цілий день. На екскурсії: - Ви побачите місто яке прокидається для початку наступного дня, вигляд Дніпра з його туманами, сходом сонця, чистим річковим повітрям; - Навчитеся правильно керувати каяком та правильно тримати весло у руках; - Зробите ранкову зірку з каяків; - Безкоштовно отримаєте крутезні фото з вами, які нагадають вам про те, що таке ранковий каякінг; Отже ми чекаємо на Вас, почніть свій ранок з користю, а каякінг зранку!

Додатково: Пересування до місця проведення: зручний трансфер (за запитом). Є питання? Звертайтеся! Телефон для довідок: +380 67 924 74 70. E-mail: [email protected].

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення