Річкова креветка - Майстер-клас з китайського живопису

Річкова креветка - Майстер-клас з китайського живопису

23 червня в Музеї української діаспори відбудеться майстер-клас з класичного китайського живопису від художниці Чі Шаотін.

Темою заняття стане написання композиції «Річкова креветка» в традиційному китайському живописному стилі Се І (вираження ідеї). Протягом двох годин майстер-класу учасники створять на проклеєному рисовому папері композицію з креветкою – символом щастя, успіху та життєрадісності в Китаї. Визнаним майстром написання креветок в Піднебесній вважають художника Ці Байши. Він зображав не екзотичних морських креветок, а звичайних річкових, яких називають «креветками з довгими лапками». Саме їх і буде вчити писати Чі Шаотін.

На майстер-класі учасники навчаться володіти пензлем, виконувати лінії різної довжини та ширини, писати сухим та вологим пензлем, гармонійно поєднувати відтінки, а також дізнаються багато цікавого про культуру Китаю, його естетичні й філософські основи. По завершенню майстер-класу кожен матиме оформлену в паспорту завершену композицію «Річкова креветка».

Дата: 23 червня 2018. Час: 13.00-15.00. Вартість – 350 грн.

УВАГА! Усі матеріали для участі входять у вартість, тож просимо попередньо зареєструватися: (063) 659-81-93 (Чі Шаотін).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення