Ronin відкриває сезон екогарстрономічних вечорів

Ronin відкриває сезон екогарстрономічних вечорів

Всі анонси від: Ronin

Відмінні новини для поціновувачів хорошого вина, хорошої їжі й хорошої компанії. Ресторан Ronin відкриває сезон еногастрономічних вечорів. Веде дегустації шеф-сомельє Сім'ї ресторанів Діми Борисова Олег Кравченко (Найкращий сомельє України 2011 року).
Це будуть вечори, наповнені новими смаками та знаннями, затишні, радісні, емоційні, як і завжди в Ronin.
5 страв + 5 вин = 499 гривень.


Перший такий вечір відбудеться 12 жовтня, о 19.00.
Меню вечора:
- Севіче з тунцем і «молоком тигра» + делікатне класичне рожеве ігристе з Австрії Schlumberger Rose Brut 2012 (100% Піно Нуар).
- Суші з глибоководною океанською креветкою Gamba Roja та освіжаюче іспанське вино з Bodegas Ordonez Nisia 2015 (сорт Вердехо - «іспанське золото»).
- Тостадітас з биф-тартаром з чилі, листям шисо, соусом юзу-трюфель і насичений Каберне Совіньон з Каліфорнії Rex-Goliath.
- Каусас з яловичиною, фуа-гра та картопляним пюре з трюфелем і делікатне зріле Errazuriz Single Vineyard Carmenere 2009 із Чилі.
- Кокосова панна-котта з кунжутною пастою та манговим гелем і вино-сюрприз. Скажемо лише, що це насичене вино 1996-року, і воно точно варте вашої уваги.
До зустрічі!


Коли: щосереди протягом осені, перший — 12 жовтня в 19.00;)
Де: Ronin, вул. Зоологічна, 10
Бронювання місць: 068 713 1414
Вартість: 499 гривень

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення