Розковбас: гастроеротика та кулінарні жарти

Розковбас: гастроеротика та кулінарні жарти

Всі анонси від: FREUD HOUSE cafe art club

У майже сімейній атмосфері ми поговоримо про їжу. Про те, чом

Розмова присвячена зв’язку їжі зі сферами еротичного та комічного. Поговоримо про те, яким чином у літературі, кіно, живописі та рекламі образи їжі втілюють сексуальні алюзії або стають елементами гумору, а також дізнаємося, де проходить межа між звабливим та смішним.

У меню:
Харчові алюзії в еротиці
Фудпорно
Гастрономічний вимір тілесності
Сміх і гріх за святковим столом
Гротескна їжа
Кулінарні пародії

Богданець Світлана - поєднує письменницьку та літературознавчу діяльність. Вивчає значення образів їжі у культурі, їх функції та динаміку, наразі працює над історією їжі в українській літературі. Результати її досліджень перетворюються на тематичні лекції, перед цим пройшовши експериментальну перевірку на кухні.


Обов'язкова
реєстрація.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення