Богатирські забави у Парку Київська Русь

Богатирські забави у Парку Київська Русь

«Парк Київська Русь» кличе дорослих та дітей цих вихідних, 17 та 18 березня, поринути в величну епоху Київської Русі та відпочити в атмосфері Середньовіччя.

«Парк Київська Русь» представляє собою унікальний проект відтворення Древнього Києва Х століття у його повному розмірі. Проект не має аналогів у всьому світі, а тому визнаний світовою спільнотою як одна з ключових історичних локацій. Справжнє естетичне задоволення викликають шедеври середньовічної архітектури нашої Батьківщини, а відпочивати в історико-культурних комплексах – це, дійсно, престижно.

17 і 18 березня з 13:30 і до вечора буде проходити театралізовано-пізнавальна програма, присвячена добі богатирів. Гості побачать, які обладунки захищали княжу дружину тисячу років тому, більш того - їх можна буде навіть приміряти в костюмерній і самому відчути, як це - вдягти на себе десятки кілограмів заліза. Дізнатися багато цікавого і нового для себе можна буде під час презентації коней з «Княжої стайні». Гості побачать спритність вершників під час виступів кінно-трюкового театру. А також можна буде насолодитись показовим виступом «Лицарський ґерць за даму серця», гумористичними виступами кінного театру «Парку Київська Русь» і піснями від Весни. Щоб зігрітися, отримати заряд позитиву і згуртувати родину, дорослих і маленьких відвідувачів запросять взяти участь в обряді «Спалювання образ», в творчому конкурсі з віршування, в іграх і танцювальних флеш-мобах. Дізнатися більше про те, як жили наші предки, можна, відвідавши музеї історичного костюму і дерев'яного зодчества, оглянувши експозиції облогової техніки, кораблебудування і середньовічного катування. Розважитися і відчути себе жителем середньовічного Києва можна буде на таких локаціях: кінному ристалищі для верхових прогулянок, середньовічному тирі, княжому монетному дворі для карбування монет і канатному спуску «Політайло», де можна пролетіти над Лісовим озером.

Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований недалеко від Києва – в 45 хвилинах їзди – у селі Копачів, Обухівський район, Київська область. Маршрутки курсуватимуть від станції метро «Видубичі» об 11:00 та 13:00. Ціна квитка – 150 грн., для пенсіонерів і студентів – 100 грн., для дітей шкільного віку – 50 грн., дошкільнята – безкоштовно.

Детальна інформація на сайті.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення