Сила квадратів -  Виставка Цвєтностей OL'SVOL'D

Сила квадратів - Виставка Цвєтностей OL'SVOL'D

З 23.09 по 07.10 відбудеться унікальна виставка Цвєтностей OL'SVOL'D "Сила квадратів" (Squares Strenght"), що змінить твою свідомість!

ЦВЄТНОСТІ - це неповторне сакральне мистецтво родом з України, котре впливає на свого спостерігача. Їх велич і магнетизм вже мали змогу пізнати у цілому світі, де вони активно здобувають міжнародного визнання.

Серія Цвєтностей "Сила Квадратів" - є прообразом першоматерії, першоречовини, першостихії, першоелементу. Чогось стійкого, незмінного та того, що має єдине начало і єдину основу.

В дану серію закладено фундамент всього, що є на планеті Земля і не тільки.

Силу Квадратів можна порівняти з титанами, які демонстрували в земному світі Божественний Дух. Квадрати ЦВЄТНОСТІ здатні змінити все у цьому Світі, проклавши новий, міцний фундамент всюдисущного.

ЗАПРОШУЄМО ВАС НА УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ

серії Цвєтностей "Сила Квадратів", що відбудеться 23 вересня 2021 о 19:00 у Tuzov Gallery & 88 hall, за адресою вул. Набережно-Рибальська, 3.

НА ВАС ЧЕКАЄ:

• приємна атмосфера, музика, фуршет та презентація книги;

• унікальна можливість придбати Цвєтність (картину) зі знижкою 90%, кошти з якої будуть переведені у фонд Таблеточки - благодійний фонд, який надає допомогу онкохворим дітям і їхнім сім'ям в Україні;

• сліпий аукціон;

Вхід на відкриття за запрошенням!
Інші дні виставки - вхід вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення