Сімейний фестиваль "Дітки"

Сімейний фестиваль "Дітки"

Всі анонси від: detki-fest.com.ua, good-deeds.ua

МБФ Гарних справ запрошує вас на сімейний фестиваль "Дітки".
У вас буде можливість не тільки знайти для себе багато корисного, але й стати агентом гарних справ. Це дуже просто, адже акція «До навчання готовий!» продовжено до кінця вересня .
Не всі сім’ї змогли повноцінно підготувати своїх дітей до нового навчального року. Ми знаємо про це не просто з статистики, а з уст реальних людей. Тільки за останні 3 місяці ми отримали близько 9 тисяч звернень, які це підтверджують.
Тож 24 та 25 вересня у парку «Партизанської слави» на сімейному фестивалі "Дітки" ми разом з вами будемо намагатися виправити дану ситуацію!
Саме на цьому святі дітей, у вас буде остання можливість долучитися до всеукраїнської акції «До навчання готовий!».
Для вашої зручності МБФ Гарних справ відкриває точку прийому канцелярії прямо на фестивалі, тож не забувайте взяти з собою зошити, фломастери, дитячий одяг та взуття (не обов’язково нові, проте придані для використання), старий пенал, який вашій дитині вже не до вподоби та інше шкільне приладдя.
Наші партнери - Step by Step Toys - вироби ручної роботи. Їх творча майстерня пропонує вироби ручної роботи українських майстрів. Кожен виріб проектується та виготовляється вручну і є авторським. А пропонують вони текстильні іграшки ручної роботи, мило ручної роботи, листівки, дитячий одяг та текстильні прикраси для дітей, жіночі прикраси, дерев’яні еко-іграшки.
До речі, з цими прекрасними іграшками можна познайомитися на Семейный фестиваль "ДЕТКИ"!
А придбавши одну з них навіть допомогти малечі з малозабезпечених сімей з усієї України у рамках акції #до_навчання_готовий
Просто неймовірно – купуєш всього одну іграшку, а радіють стільки дітей!
Тож #купи_слона!
Ну і сам фестиваль обіцяє бути дуже цікавим, адже саме час скласти позашкільну програму освіти своїх дітлахів. Тепер батькам не потрібно робити опитування серед знайомих, просиджувати годинами в інтернеті у виборі хорошого «гуртка» для свого чада. 30 гуртків / 1 район / 16 годин / 2 дні – на сімейному фестивалі "Дітки"!
Організатори фестивалю підготували ще багато сюрпризів для своїх гостів. Сім’ї зможуть пригадати теплі безтурботні літні дні, зібратися разом та феєрично провести вихідні!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення