Концерт симфонічного оркестру НФУ

Концерт симфонічного оркестру НФУ

Всі анонси від: Національна філармонія України

22 серпня у Національній філармонії України у рамках фестивалю оркестрової музики «Літні музичні промені» звучатиме музика, створена в ХІХ столітті, німця Фелікса Мендельсона-Бартольді та француза Поля Дюка.

Цікаво, що саме під час серпневого фестивалю німецький диригент Грегор Беттхер виступатиме вже вдруге разом із філармонійним оркестром. Але цього разу солісткою виступить молода скрипалька Юлія Ван.

Юлія Ван – лауреат міжнародних конкурсів, які відбувалися, зокрема, в Італії, Болгарії, Молдові, Україні. Грає на скрипці від шести років. 2007 року почала навчання в класі Людмили Овчаренко в Київській середній спеціалізованій музичній школі імені Миколи Лисенка, але від 2010 року – в класі професора Кшиштофа Вегжіна в Музичній Консерваторії Ганновера (Німеччина). Артистка брала участь у майстер-класах скрипалів Іди Гендель і Джона Стрітса, стала стипендіатом фонду Ієгуді Менухіна «Live Music Now». Вона постійно виступає в Україні, Німеччині, Іспанії, Італії, Польщі, Франції та Голландії, зокрема, із симфонічним оркестром Ганновера (Німеччина) та із камерним оркестром Граубюнден (Швейцарія). Цього вечора в її виконанні звучатиме знаменитий Скрипковий концерт Фелікса Мендельсона-Бартольді.

Академічний симфонічний оркестр
Національної філармонії України

Диригент – ГРЕГОР БЕТТХЕР (Німеччина).

Солістка – ЮЛІЯ ВАН (скрипка) Китай.

Програма:
П. Дюка – Симфонічне скерцо «Учень чародія».
Ф. Мендельсон-Бартольді – Концерт для скрипки з оркестром мі мінор, тв. 68
– Симфонія № 4 ля мажор «Італійська», тв. 90.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення